Grow Global – Kasvuloikka maailmalle

Grow Global – Kasvuloikka maailmalle

Tervetuloa ”Grow Global – Kasvuloikka maailmalle” -virtuaalitilaisuuteen
25.5. klo 9.00-11.00!

Haluatko kuulla yrittäjien oppeja siitä, millaisia tilanteita kansainvälistymistä valmisteltaessa ja markkinaa valitessa kohdattiin, miten alkuperäinen suunnitelma piti tai muuttui, ja millaisin keinoin hankalistakin tilanteista selvittiin?

Ilmoittaudu mukaan Boardman Grown ”Grow Global – Kasvuloikka maailmalle” -virtuaalitilaisuuteen. Tilaisuudessa kuulet monista erilaisista kansainvälistymisopeista konkreettisin case-esimerkein. Perinteisen kalvosulkeiden sijaan yrittäjät keskustelevat tilanteistaan yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuuden ohjelma:

Suomesta maailmalle – Leadoo MT:n onnistumiset ja epäonnistumiset kansainvälistymisessä

Santtu Kottila, CMO & Co-founder, Leadoo MT & Antti Pirttimäki, Senior Manager, PwC Suomi

Work smarter, grow harder – kokemuksia kansainvälistymisestä 10 vuoden ajalta

Joona Heikkinen, Vice President, Growth & Operations, Samppa Lahtinen, Customer Success Program Manager, M-files & Topi Järvinen, Director, Innovations & Entrepreneurship, PwC Suomi

Advisory Boardin hyödyntäminen kansainvälisessä kasvussa – Case Funnel

Mika Rautiainen, CEO & Founder, Funnel 2.0 Oy & Tarja Ilvonen, CEO, InHunt Boards Oy

Globaali rekrytointi etänä: Miten varmistat kansainvälistymisen tavoitteillesi käytännölliset puitteet kustannustehokkaasti? – Case Auto-Bon Oy

Markus Vuolle, CEO, Auto-Bon Oy & Tuuli Paasilehto, Senior Headhunter, InHunt Group Oy

ILMOITTAUDU TILAISUUTEEN TÄSTÄ!

Tilaisuus on maksuton ja linkki lähetetään ilmoittautuneille Tervetuloa -viestin yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 050 412 3133


Santtu Kottila tunnetaan suomalaisen markkinointiteknologiakasvuraketin Leadoo Marketing Technologiesin markkinointijohtajana ja co-founderina sekä Suomen suurimman markkinointiammattilaisten yhteisön MarkkinointiKollektiivin perustajana. Hänellä on +10 vuoden kokemus liiketoiminnan kehitystyöstä, tuotekehityksestä, markkinoinnista ja myynnistä. Santtu on ollut mukana Leadoo MT:n kansainvälistymistoiminnoissa alusta alkaen ja jakaa tässä keskustelussa niin onnistumisia kuin epäonnistumisia matkan varrelta.

 

Joona Heikkinen on ollut rakentamassa kasvua M-Filesilla useiden eri roolien kautta viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tällä hetkellä Joonan rooli on Vice President, Growth & Operations, vastaten globaalisti M-Filesin strategisesta suunnittelusta, kasvuhankkeista, sekä skaalautuvien toimintamallien käyttöönotosta. M-Filesin tehtävien ulkopuolella Joona on toiminut Suomalaisille kasvuyhtiöille kasvusparraajana ja advisory boardin jäsenenä.

 

Samppa Lahtinen on pitkän linjan teknologiavaikuttaja ja yksi älykkään tiedonhallintaratkaisu M-Filesin alkuperäisistä kehittäjistä. Hän aloitti M-Filesilla vuonna 2001 ja on toiminut eri toimialojen vetäjänä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Tiedonhallinnan ja teknologiatrendien lisäksi Sampan kiinnostuksen kohteena on yritysten kansainvälinen toiminta ja startup-yritysten auttaminen.

 

Markus Vuolle on Peugeot, Citroën ja DS autoja maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja. Auto-Bon toimii Suomen lisäksi kaikissa kolmessa Baltian maassa. Merkittävä osa työntekijöistä sijaitsee Tallinnassa ja Suomessa. Auto-Bon on osa autokauppaan erikoistunutta kansainvälistä Bassadone Automotive -konsernia. Voimakkaasti kasvanut yritys on laajentunut nopeasti Baltiassa ja liikevaihto kipuaa vuonna 2021 noin 350 miljoonaan euroon.

 

Mika Rautiainen, Funnel 2.0 Oy, perustaja ja toimitusjohtaja. Mikalla on yli 20 vuoden kokemus myynnin johtamisesta sekä valmentamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä, B2B-asiakaskokemuksesta ja B2B-asiakasymmärryksestä.

Funnel on B2B-asiakas- ja markkinaymmärryksen tutkimus- ja konsultointiyritys. Tuotamme asiakkaillemme konkreettista tietoa heidän nykyisistä ja potentiaalisista asiakkaistaan, markkinasta, verkostosta ja ekosysteemeistä