Meistä

Boardman Grow on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa.

→ Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari ja autamme toisiamme kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa.

→ Järjestämme verkostoitumistilaisuuksia ja tapahtumia osaamisen kehittämiseksi kasvuyrittäjyyteen, kasvun johtamiseen, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyen.

Boardman Grow:n VIP-ryhmä on jäsenperusteinen foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen. Lue lisää jäsenyydestä ja liity mukaan tästä.

Olemme Boardman Oy:n suurin ja aktiivisin alajaosto. Toimintamme on voittoa tavoittelematonta. Boardman Grow-osaamisverkoston toimintaa johtaa aktiivisista verkoston jäsenistä koostuva hallitus. Boardman Grow-osaamisverkoston toiminta käynnistyi vuonna 2006 nimellä Boardman2020. Verkoston nimi vaihdettiin keväällä 2018. Verkoston puheenjohtajana toimii Juha Frey.

Olemme kasvuyrittäjien verkosto.

–  Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari.

– Ydinkohderyhmäämme ovat kasvuyrittäjät, kasvuyrittäjiksi tähtäävät sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneet osaajat – ensisijaisesti yrittäjän roolissa toimivat, toissijaisesti muut vastuuhenkilöt, sijoittajat jne.

–  Lupaamme, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin. Tarjoamme inspiraatiota, verkostoa ja tukea kasvupolun haasteisiin.

Edistämme kasvun kulttuuria…

–  Tuomalla uutta, tuoretta näkökulmaa ja tietoa kasvuyrityksiin ja niitä ympäröivään yhteiskuntaan.

–  Kehittämällä kasvuyrityksen omistaja – hallitus – johto -ketjun osaamista osana Boardman -verkostoa.

–  Luomalla hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn kautta todellista lisäarvoa erityisesti kasvuyrityksille

–  Järjestämällä tilaisuuksia ja valmennuksia, joissa vaihdetaan kokemuksia, opitaan toisilta ja verkostoidutaan

Arvot

–  Intohimoinen suhtautuminen kasvuun

–  Oman kasvun kulttuurin ja kokemusten jakaminen

–  Vastaanottavaisuus

 

Slogan: INSPIROIDU > VERKOSTOIDU > KASVA