Jäseneksi

Boardman Grow -verkoston toiminta

Boardman Grow -verkosto on aktiivisen kasvuyrittäjän, kasvuyrityksen toimitusjohtajan tai muulla tavalla kasvunkulttuuriin aktiivisesti vaikuttavan henkilön verkosto. Painotamme Boardman Grow -toiminnassa verkoston aktiivista toimintaa ja jäsenten keskinäistä verkostoitumista, osaamisen ja kokemusten jakamista sekä suhteiden luomista.

Verkoston jäsenenä pääset luomaan suhteita sekä jakamaan osaamistasi ja oppimaan uutta muilta jäseniltä. Näin ollen saat koko Boardman Grow verkoston tueksesi, koska jokainen kasvuyrittäjä on sankari eikä kukaan sankari saa jäädä yksin.

Verkostossa on voimaa! Hae jäseneksi jo tänään tästä!

Tutustua verkoston jäseniin tästä!

 

 

Jäsenedut:

  • Jäsenenä saat kuukausittaisia verkoston jäsenille tarkoitettuja kutsuja tilaisuuksiin, koulutuksin tai valmennuksiin, joiden tavoitteena on vahvistaa jäsenten keskinäisiä suhteita ja osaamista. Boardman Grow jäsenenä saat myös kutsut Boardman Alumnien tilaisuuksiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden järjestää muille verkoston jäsenille maksuttomia koulutuksia ja valmennuksia. Tarjoamme tilan (Boardman Olohuone, Urho Kekkosen katu 2C) ja autamme järjestelyissä.
  • Jäsenenä saat alennuksia Boardman Grow:n ja Boardman Oy:n julkisesti avoimista ja maksullisista tapahtumista, matkoista ja valmennuksista sekä verkoston jäsenten ja yhteistyökumppaneilta tarjoamia etuja.
  • Verkoston tavoitteena on vaikuttaa suomalaiseen kasvun kulttuuriin sekä Boardman Grow -osaamisverkoston missioon aktiivisten jäsenten kautta ja avulla. Tarjoamme kasvuyrityksille verkoston, josta on mahdollista hankkia monipuolista osaamista neuvonantajan, valmentajan tai hallituksen jäsenen rooleissa. Sinulla on myös mahdollisuus tulla valituksi Boardman Grow -hallituksen jäseneksi.

Jäseneksi hyväksyminen edellyttää:

  • Oman profiilin istumista verkoston tavoitteisiin ja tarpeisiin
  • Halukkuutta proaktiiviseen jäsentoimintaan ja arvon luomiseen muille verkoston jäsenille. Jäsenyyden tarkoitus ei ole olla suoramyyntikanava omille palveluille
  • Vähintään yhden verkoston jäsenen suosittelua
  • Hallitus päättää uusista jäsenistä hallituksen kokouksessa
  • Aikaisempi aktiivisuus Boardmanin tilaisuuksissa on eduksi

Jäsenmaksu on 280 € (+ alv 24%). Jäsenyys on vuosijäsenyys (12 kk) ja jatkuu automaattisesti, mikäli jäsenyyttä ei irtisanota. Vuosimaksu vahvistetaan kalenterivuosittain tammikuussa uusille jäsenille. Jäsenyyden irtisanomiseksi ei riitä laskun maksamatta jättäminen.

Katso Boardman Grow -verkoston esittely

Kiinnostaako jäsenyys?

HAE MUKAAN

Lisätietoja jäsenyydestä antaa Taina Brandstack
(taina.brandstack@boardman.fi tai 044 019 95 53)

Voit myös tutustua toimintaan tilaamalla uutiskirjeemme!

Seuraa meitä myös Twitterissä!