Jäseneksi

Boardman Grow -kasvuyrittäjäverkoston toiminta

Boardman Grow -verkosto on aktiivisen kasvuyrittäjän, kasvuyrityksen toimitusjohtajan tai muulla tavalla kasvunkulttuuriin aktiivisesti vaikuttavan henkilön verkosto. Tutustu verkoston jäseniin tästä!

Painotamme Boardman Grow -toiminnassa verkoston aktiivista toimintaa ja jäsenten keskinäistä verkostoitumista, osaamisen ja kokemusten jakamista sekä suhteiden luomista.

 

Katso Boardman Grow -verkoston esittely

 

Verkoston jäsenenä pääset luomaan suhteita sekä jakamaan osaamistasi ja oppimaan uutta muilta jäseniltä. Näin ollen saat koko Boardman Grow verkoston tueksesi, koska jokainen kasvuyrittäjä on sankari eikä kukaan sankari saa jäädä yksin.

Verkostossa on voimaa! Hae jäseneksi jo tänään tästä!


Boardman Grow jäsenenä:

  • saat kuukausittaisia verkoston jäsenille tarkoitettuja kutsuja tilaisuuksiin, koulutuksiin tai valmennuksiin, joiden tavoitteena on vahvistaa jäsenten keskinäisiä suhteita ja osaamista. Boardman Grow jäsenenä saat myös kutsut Boardman Alumnien tilaisuuksiin.
  • pääset Boardman Grown sisäisiin aktiivisiin ryhmiin mm. Whatsapp-ryhmään, jossa voit kysyä apua ja keskustella kasvuyrittäjä-arjen haasteista sekä kysyä vinkkiä ja kontakteja.
  • saat alennuksia Boardman Grow:n ja Boardman Oy:n julkisesti avoimista ja maksullisista tapahtumista, matkoista ja valmennuksista sekä verkoston jäsenten ja yhteistyökumppaneilta tarjoamia etuja.
  • tarjoamme mahdollisuuden järjestää muille verkoston jäsenille maksuttomia koulutuksia ja valmennuksia. Tarjoamme tilan (Boardman Olohuone, Urho Kekkosen katu 2C) ja autamme järjestelyissä.
  • mahdollisuuden tulla valituksi Boardman Grow -hallituksen jäseneksi sekä vaikuttaa kasvuyrittäjäverkoston toimintaan.

Verkoston tavoitteena on vaikuttaa suomalaiseen kasvun kulttuuriin sekä Boardman Grow -osaamisverkoston missioon aktiivisten jäsenten kautta ja avulla. Tarjoamme kasvuyrityksille verkoston, josta on mahdollista hankkia monipuolista osaamista neuvonantajan, valmentajan tai hallituksen jäsenen rooleissa.


Jäseneksi hyväksyminen edellyttää:

  • toimimista aktiivisena kasvuyrittäjänä, kasvuyrityksen toimitusjohtajana tai muulla tavalla kasvun kulttuuriin aktiivisesti vaikuttavassa roolissa.
  • halukkuutta proaktiiviseen jäsentoimintaan ja arvon luomiseen muille verkoston jäsenille. Jäsenyyden tarkoitus ei ole olla suoramyyntikanava omille palveluille.
  • vähintään yhden verkoston jäsenen suosittelua.
  • noin 1-10 miljoona euron liikevaihtoa ja vahvaa näyttö kasvusta.
  • aikaisempi aktiivisuus Boardmanin tilaisuuksissa katsotaan eduksi.

Hallitus päättää uusista jäsenistä hallituksen kokouksessa, joita järjestetään noin kerran kuukaudessa. Jäsenelle ilmoitetaan jäsenyyshakemuksen etenemisestä puhelimitse kokouksen jälkeen.


Jäsenmaksu:

Jäsenmaksu on 280 € (+ alv 24%).

Jäsenyys on vuosijäsenyys (12 kk) ja jatkuu automaattisesti, mikäli jäsenyyttä ei irtisanota. Vuosimaksu vahvistetaan kalenterivuosittain tammikuussa uusille jäsenille.

Jäsenyyden irtisanomiseksi ei riitä laskun maksamatta jättäminen.

Verkostossa on voimaa! Hae jäseneksi jo tänään tästä!

Tutustu Boardman Grow -kasvuyrittäjäverkoston jäseniin tästä!

Lisätietoja jäsenyydestä antaa Taina Brandstack
(taina.brandstack@boardman.fi tai 044 019 95 53)

Voit myös tutustua toimintaan tilaamalla uutiskirjeemme!

Seuraa meitä myös Twitterissä, Instagramissa sekä Facebookissa!