Jäseneksi

Boardman Grow -verkoston toiminta

Boardman Grow verkosto on aktiivisen kasvuyrittäjän, kasvuyrityksen toimitusjohtajan tai muulla tavalla kasvunkulttuuriin aktiivisesti vaikuttavan henkilön verkosto. Painotamme Boardman Grow -toiminnassa verkoston aktiivista toimintaa ja jäsenten keskinäistä verkostoitumista, osaamisen ja kokemusten jakamista sekä suhteiden luomista.

Verkoston jäsenenä pääset luomaan suhteita sekä jakaamaan osaamistasi ja oppimaan uutta muilta jäseniltä. Näin ollen saat koko Boardman Grow verkoston tueksesi, koska jokainen kasvuyrittäjä on sankari eikä kukaan sankari saa jäädä yksin. Voit tutustua verkoston jäseniin täältä.

Jäsenenä saat kuukausittaisia verkoston jäsenille tarkoitettuja kutsuja tilaisuuksiin, koulutuksin tai valmennuksiin, joiden tavoitteena on vahvistaa jäsenten keskinäisiä suhteita ja osaamista. Boardman Grow jäsenenä saat myös kutsut Boardman Alumnien tilaisuuksiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden järjestää muille verkoston jäsenille maksuttomia koulutuksia ja valmennuksia. Tarjoamme tilan (Boardman Olohuone, Urho Kekkosen katu 2C) ja autamme järjestelyissä.

Jäsenenä saat alennuksia Boardman Grow:n ja Boardman Oy:n julkisesti avoimista ja maksullisista tapahtumista, matkoista ja valmennuksista sekä verkoston jäsenten ja yhteistyökumppaneilta tarjoamia etuja. Sinulla on myös mahdollisuus tulla valituksi Boardman Grow -hallituksen jäseneksi.

Verkoston tavoitteena on vaikuttaa suomalaiseen kasvun kulttuuriin sekä Boardman Grow -osaamisverkoston missioon aktiivisten jäsenten kautta ja avulla. Tarjoamme kasvuyrityksille verkoston, josta on mahdollista hankkia monipuolista osaamista neuvonantajan, valmentajan tai hallituksen jäsenen rooleissa.

Jäsenmaksu on 280 € (+ alv 24%). Jäsenyys on vuosijäsenyys (12 kk) ja jatkuu automaattisesti, mikäli jäsenyyttä ei irtisanota. Vuosimaksu vahvistetaan kalenterivuosittain tammikuussa uusille jäsenille. Jäsenyyden irtisanomiseksi ei riitä laskun maksamatta jättäminen.

Jäseneksi hyväksyminen edellyttää:
  • Oman profiilin istumista verkoston tavoitteisiin ja tarpeisiin
  • Halukkuutta proaktiiviseen jäsentoimintaan ja arvon luomiseen muille verkoston jäsenille. Jäsenyyden tarkoitus ei ole olla suoramyyntikanava omille palveluille
  • Vähintään yhden verkoston jäsenen suosittelua
  • Hallitus päättää uusista jäsenistä hallituksen kokouksessa
  • Aikaisempi aktiivisuus Boardmanin tilaisuuksissa on eduksi

Kiinnostaako jäsenyys?

HAE MUKAAN

Lisätietoja jäsenyydestä antaa Anette Vuorenmaa anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 050 412 3133.

Voit myös tutustua toimintaan tilaamalla uutiskirjeemme sekä seuraa meitä Twitterissä!

Boardmanin osaamisverkostosta ja muista jäsenyysmahdollisuukista voit lukea lisää tästä.

 

Boardman Grow Piilaakson matka