Boardman Grow -verkoston toiminta

Boardman Grow verkosto on aktiivisen kasvuyrittäjän, kasvuyrityksen toimitusjohtajan tai muulla tavalla kasvunkulttuuriin aktiivisesti vaikuttavan henkilön verkosto. Verkoston toiminta käynnistettiin vuonna 2013.

Voit tutustua verkoston jäseniin täältä.

Painotamme Boardman Grow -toiminnassa verkoston aktiivista toimintaa ja jäsenten keskinäistä verkostoitumista, osaamisen ja kokemusten jakamista sekä suhteiden luomista.

Verkoston toiminnan tavoitteet

Tarjota verkoston jäsenille foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen.

Vaikuttaa suomalaiseen kasvun kulttuuriin sekä Boardman Grow -osaamisverkoston missioon aktiivisten jäsenten kautta ja avulla.

Tarjota kasvuyrityksille verkosto, josta on mahdollista hankkia monipuolista osaamista neuvonantajan, valmentajan tai hallituksen jäsenen rooleissa.

 

Jäsenyys

Jäsenmaksu on 280 € (+ alv 24%). Jäsenyys on vuosijäsenyys (12 kk) ja jatkuu automaattisesti, mikäli jäsenyyttä ei irtisanota. Vuosimaksu vahvistetaan kalenterivuosittain tammikuussa uusille jäsenille. Jäsenyyden irtisanomiseksi ei riitä laskun maksamatta jättäminen.

 

Jäseneksi hyväksyminen edellyttää:

Oman profiilin istumista verkoston tavoitteisiin ja tarpeisiin

Halukkuutta proaktiiviseen jäsentoimintaan ja arvon luomiseen muille verkoston jäsenille. Jäsenyyden tarkoitus ei ole olla suoramyyntikanava omille palveluille

Vähintään yhden verkoston jäsenen suosittelua

Hallitus päättää uusista jäsenistä hallituksen kokouksessa

Aikaisempi aktiivisuus Boardmanin tilaisuuksissa on eduksi

 

Mitä hyötyä jäsenyydestä on?

Kuukausittaiset verkoston jäsenille tarkoitetut kutsuvierastilaisuudet, koulutukset, valmennukset ja/tai tapahtumat, joiden tavoitteena on vahvistaa jäsenten keskinäisiä suhteita ja osaamista.

Mahdollisuus järjestää muille verkoston jäsenille maksuttomia koulutuksia ja valmennuksia (ns. oven avauksena). Tarjoamme tilan (Boardman Olohuone, Urho Kekkosen katu 2C, 7krs.) sekä järjestämme kutsuprosessin.

Alennuksia Boardman Grow:n ja Boardman Oy:n julkisesti avoimista tapahtumista ja valmennuksista. Alennus -20% ellei toisin ilmoiteta.

Mahdollisuus tulla valituksi Boardman Grow -hallituksen jäseneksi.

Verkoston jäsenten toisilleen tarjoamia etuja (mahdollisuus tarjota / vastaanottaa).

Jäsenten muilta Boardman Grow -yhteistyökumppaneilta mahdollisesti saamat edut.

 

Kiinnostaako jäsenyys?

HAE MUKAAN

Lisätietoja jäsenyydestä antaa Anette Vuorenmaa anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 0504123133.

Boardmanin osaamisverkostosta ja muista jäsenyysmahdollisuukista voit lukea lisää tästä. 

 

Boardman Grow Piilaakson matka