Boardman Grow vahvistaa hallitustaan kahdella kasvun tekijällä

Boardman Grow vahvistaa hallitustaan kahdella kasvun tekijällä

Kasvuyrittäjien ja -johtajien osaamisverkosto Boardman Grow on valinnut kaksi uutta jäsentä hallitukseensa vauhdittaakseen verkoston toimintaa ja kehittääkseen kasvuyrittäjien verkostoa entistä vahvemmaksi.

Uusiksi hallituksen jäseniksi on nimitetty Recrightin toimitusjohtaja Jussi Luhtasela sekä Integratan perustaja ja toimitusjohtaja Riku Heinonen.

 

Vuoden 2024 hallituksen kokoonpano vasemmalta oikealle. Eturivissä Jussi Luhtasela, Mari Marsio, Kirsti Laasio, Suvi Johansson (hpj). Takarivissä Samppa Vilkuna, Laura Vatanen, Ulla Kruhse-Lehtonen, Riku Heinonen.

Vuoden 2024 hallituksen kokoonpano vasemmalta oikealle. Eturivissä Jussi Luhtasela, Mari Marsio, Kirsti Laasio, Suvi Johansson (hpj). Takarivissä Samppa Vilkuna, Laura Vatanen, Ulla Kruhse-Lehtonen, Riku Heinonen.

 

Uudet hallituksen jäsenet tuovat laaja-alaista osaamista ja uusia näkökulmia, jotka vahvistavat Boardman Grown kasvua ja kehittävät verkoston palveluita kasvuyrittäjille.

”Tulevaisuuteen katsoen olemme innoissamme saadessamme Jussi Luhtaselan ja Riku Heinosen mukaan hallitukseemme. Heidän vahva osaamisensa digitaalisista liiketoiminnoista ja kasvun rakentamisesta tuovat arvokasta lisää kasvuyrittäjien verkostoomme”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Suvi Johansson.

 

Jussi Luhtasela: Digitaalisen liiketoiminnan rakentamisen konkari

Jussi Luhtasela on kokenut digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen, jolla on vankka kokemus online-palveluiden kehittämisestä ja myynnistä sekä B2C- että B2B-maailmassa.

Tällä hetkellä hän toimii videorekrytointipalvelua tarjoavassa SaaS-kasvuyhtiössä RecRightin toimitusjohtajana, vieden suomalaista ohjelmisto-osaamista maailmalle.

Aiemmin Luhtasela on vastannut muun muassa Finnairin digitaalisten palveluiden kehityksestä, kuten Finnair.com:n ja Finnair applikaation kehityksestä. Lisäksi Jussi on työskennellyt pitkään Googlen palveluksessa, mistä hän on ammentanut runsaasti myös tiimin rakentamiseen, palkitsemiseen ja tuotekehityksen johtamiseen liittyviä oppeja.

 

Riku Heinonen: Kasvun rakentamisen asiantuntija

Riku Heinonen on kokenut kasvun rakentaja. Hän on myös Integratan toimitusjohtaja sekä yksi sen perustajista.

Integrata on henkilöstö- ja palkkahallinnon älytalo, joka taivuttaa tulevaisuuden teknologiat tueksi tunneviisaaseen työelämään.

Integrata Oy on kasvanut keskimäärin yli 30 % vuodessa vuosina 2014–2022 sekä ollut kahdesti Financial Timesin ja Statistan Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten FT1000-listalla. Yrityksen kotipaikka on Tampere, ja muut toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Porissa, Oulussa ja Turussa.

 

Boardman Grow kasvuyrittäjien ja -johtajien verkosto

Boardman Grow on vuonna 2006 perustettu verkosto, joka kokoaa yhteen kasvuyrittäjiä ja -yrityksiä. Verkosto tarjoaa jäsenilleen tapahtumia, vertaissparrausryhmiä, kansainvälistymiseen valmistavia matkoja sekä hallitustyön kehittämiseen liittyvää sisältöä ja tilaisuuksia.

Boardman Grow lupaa, ettei yksikään kasvuyrittäjä jää yksin, ja tarjoaa jäsenilleen inspiraatiota, verkostoa, osaamista ja tukea kasvupolun haasteisiin.

 

Lisätietoja Boardman Grown toiminnasta ja jäsenyydestä löydät osoitteesta www.boardmangrow.fi/jäseneksi.