Haluatko sparrata yhdessä muiden kasvuyrittäjien kanssa?  Hae mukaan kasvuyrittäjien sparrausryhmiin!

Haluatko sparrata yhdessä muiden kasvuyrittäjien kanssa? Hae mukaan kasvuyrittäjien sparrausryhmiin!

Boardman Grow käynnistää ”Yhdessä kasvuun” -hankkeen yhteistyössä Teknologiateollisuuden, PwC:n ja InHunt Groupin kanssa. Hankkeen tavoitteena on inspiroida yrityksiä kasvuun ja tarjota pienryhmätyöskentelyn kautta vertaistukea kasvujohtajille ja siksi käynnistämme vuoden aikana useampia sparrausryhmiä eri teemojen ympärille.

Sparrausryhmät toimivat kasvujohtajien vertaisryhmänä, joissa osallistujat keskustelevat keskenään ja asiantuntijoiden kanssa, saadakseen apua kasvuun liittyvissä kysymyksissä. Tulevia sparrausryhmiä käynnistetään seuraavien teemojen ympärille: kasvua asiantuntijapalveluilla, SaaS-yhtiö kasvukuntoon sekä taloys kasvukuntoon – sparrausryhmä.

Täyttämällä allaolevan lomakkeen osoitat kiinnostuksesi osallistua sparrausryhmään, ja olemme sinuun yhteydessä sparrausryhmien muodostamiseen liittyen.

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin tästä!

Sparrausryhmien toiminta:

  • kuhunkin sparrausryhmään osallistuu noin 6-8 kasvuyrittäjää ja ryhmät tapaavat säännöllisesti noin 3-4 kertaa vuoden ajan.
  • pienryhmien kokoontuminen tapahtuu pääosin digitaalisesti, joten vertaissparraukseen voi osallistua paikkariippumattomasti.
  • pienryhmiin osallistuu yrittäjien lisäksi myös moderaattori sekä teemojen mukaan vaihtelevasti myös asiantuntijoita.
  • ensimmäinen sparrausryhmä muodostetaan kansainvälistymisteeman ympärille ja vuoden aikana käynnistämme useampia sparrausryhmiä eri teemoilla.

Sparrausryhmät toimivat kasvujohtajien vertaisryhmänä, joissa osallistujat keskustelevat keskenään ja asiantuntijoiden kanssa, saadakseen apua kasvuun liittyvissä kysymyksissä.

Sparrausryhmään osallistuminen on maksutonta. Lue lisää pian käynnistyvistä sparrausryhmistä ja niiden vetäjistä alta:

SaaS-yhtiö kasvukuntoon

Kun tuote ja markkina on saatu kutakuinkin kohdalleen, päästään skaalaamaan. Jotta skaalaaminen onnistuu, on perusasiat johtamisen, tuotteen, kaupallisten toimintojen ja
rahoituksen osalta oltava kunnossa.

👉🏻 Miten tuotetta ja palvelua lähdetään käytännössä myymään?
👉🏻 Kuinka luodaan optimaaliset tuotepaketit ja hinnoittelu?
👉🏻 Miten taklata SaaS-yritysten kohtaamia yleisimpiä haasteita?

Sparrausryhmää luotsaa yrityskentän SaaS-liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija Markko Vaarnas. Markko on toiminut yli 25 vuotta B2B teknologia ja palveluyhtiöissä. Tällä hetkellä hän toimii Takeoff Partnersilla Managing Partnerina sekä sijoittajana, neuvonantajana ja hallitusammattilaisena. Laaja-alaista kokemusta Markko on kartoittanut vuosina 1999-2014 toimiessaan Global Intelligence Alliance Groupin (GIA) perustajana ja toimitusjohtajana vastaten yhtiön kasvusta 15 MEUR liikevaihtoon ja kansainvälistymisestä kymmeneen maahan. GIA myytiin M-Brain Groupille vuonna 2014.

 

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai puhelimitse 0440 199 553