Haluatko sparrata yhdessä muiden kasvuyrittäjien kanssa?  Hae mukaan kasvuyrittäjien sparrausryhmiin!

Haluatko sparrata yhdessä muiden kasvuyrittäjien kanssa? Hae mukaan kasvuyrittäjien sparrausryhmiin!

Tavoitteena on inspiroida yrityksiä kasvuun ja tarjota pienryhmätyöskentelyn kautta vertaistukea kasvujohtajille ja siksi käynnistämme vuoden aikana useampia sparrausryhmiä eri teemojen ympärille.

Katso alla oleva video, jossa Boardman Grown hallituksen puheenjohtaja Suvi Johansson sekä hallituksen jäsen Rasmus Nybergh kertovat sparrausryhmien toiminnasta.

Sparrausryhmät toimivat kasvujohtajien vertaisryhmänä, joissa osallistujat keskustelevat keskenään ja asiantuntijoiden kanssa, saadakseen apua kasvuun liittyvissä kysymyksissä.

Miksi?

  • Sparraus on vuorovaikutusta, joka auttaa jäsentämään ja kirkastamaan käsissä olevaa tilannetta.
  • Vuorovaikutus vertaisten kanssa auttaa jäsentämään ja kirkastamaan tilanteita ja ratkaisuja sekä tarjoaa parhaimmillaan positiivista haastamista oman bisneksen toimintaan.
  • Saat kopattavaksi palloja, jotka auttavat näkemään mahdollisuuksia ja vahvuuksia sekä löytämään askelia etenemiseen.

Miten?

  • Kuhunkin sparrausryhmään osallistuu noin 6-8 kasvuyrittäjää ja ryhmät tapaavat säännöllisesti noin 3-4 kertaa vuoden ajan.
  • Pienryhmien kokoontuminen tapahtuu pääosin digitaalisesti, joten vertaissparraukseen voi osallistua paikkariippumattomasti.
  • Pienryhmiin osallistuu yrittäjien lisäksi myös moderaattori sekä teemojen mukaan vaihtelevasti myös asiantuntijoita.
  • Sparrausryhmään osallistuminen on maksutonta.

Kenelle?

  • Sparrausryhmät ovat tarkoitettu yrityksen johdolle, jonka yrityksellä on jo konsepti ja asiakkaita sekä liikevaihtoa ja toimintaa olemassa.
  • Painotamme myös kasvuhalukkuutta ryhmävalintoja tehdessämme.

Mikäli yrityksesi täyttää edellä mainitut ehdot, hae mukaan! Täyttämällä alla olevan lomakkeen osoitat kiinnostuksesi osallistua sparrausryhmään, ja olemme sinuun yhteydessä sparrausryhmien muodostamiseen liittyen.

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin tästä!

Syksyllä 2024 starttaavat sparrausryhmät:

Strategista hyötyä kv-osaajista

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää kansainvälisen työvoiman rekrytoinnista ja integroinnista yrityksessäsi? Haluatko jakaa kokemuksia ja oppia muilta? Hae mukaan ”Strategista hyötyä kv-osaajista” -sparrausryhmään, jossa käsittelemme mm. seuraavia teemoja:

👉🏻Miten ja milloin palkata ensimmäinen englanninkielinen työntekijä?

👉🏻Miten yrityskulttuurista pidetään huolta monikansallisessa yrityksessä?

👉🏻Miten rekrytointiprosessi ulkomailta sujuu?

Ryhmä on tarkoitettu pk-yrityksen toimitusjohtajalle tai johtoryhmän jäsenelle. Ryhmämme koostuu henkilöistä, jotka ovat yrityksen johdossa. Ryhmän toiminta perustuu vertaissparraukseen ja ryhmä tapaa 4-6 kertaa vuodessa. Vetäjän ja osallistujien yhteistyöllä räätälöimme ryhmän fokuksen ja suunnan vastaamaan osallistujien tarpeita ja odotuksia.

Sparrausryhmää luotsaa Jenni Pitkänen, joka toimii Teknologiateollisuus ry:ssä työelämän kehittämisen johtavana asiantuntijana. Aiemmin hän on työskennellyt henkilöstöjohtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä kansainvälisissä yhtiöissä eri toimialoilla sekä toiminut konsulttina ja yrittäjänä. Jennillä on laaja kokemus HR-tehtävistä sekä työyhteisöjen ja DEI-teemojen kehittämisestä. Hän on kasvanut yrittäjäperheessä, joten myös PK-yritysten arki on tullut tutuksi jo lapsesta alkaen.

Vastuullisuus ja raportointi

Vastuullisuusraportointi koskee isoja yrityksiä, mutta se valuu pienempiin yrityksiin alihankinnan kautta. 42 prosenttia suuryrityksistä on jo vaihtanut toimittajaa tai alihankkijaa vastuullisuusvelvotteiden vuoksi, ja 45 prosenttia suunnittelee tekevänsä niin lähitulevaisuudessa*.

Lainsäädäntö ei vielä velvoita pk-yrityksiä kestävyysraportointiin, mutta ne yritykset jotka raportoivat toimiensa kestävyysvaikutuksista jo nyt, saavat siitä kilpailuetua ja varmistavat liiketoimintansa tulevaisuuden. Mutta miten raportointi käytännössä tapahtuu? Tule sparrausryhmään keskustelemaan ja edistämään yrityksenne vastuullisuustyötä ja -raportointia.

Hae mukaan ”Vastuullisuus ja raportointi” sparrausryhmään, jossa käymme läpi vastuullisuuden ja raportoinnin teemoja.

👉🏻Mitä nykyisestä ja muuttuvasta sääntelystä tulee tietää?

👉🏻Miten pitää huolta, että raportointi on ajankohtaista ja oikealla tasolla?

👉🏻Miten kehittää yrityksen vastuullisuudesta saatavaa kilpailukykyä entisestään?

👉🏻Miten hyödynnät yrityksen vastuullisuutta osaajien houkuttelussa?

Ryhmä on tarkoitettu pk-yrityksen toimitusjohtajalle tai johtoryhmän jäsenelle, joiden työpöydällä vastuullisuus ja raportointi ovat. Ryhmämme koostuu henkilöistä, jotka ovat yrityksen johdossa. Ryhmän toiminta perustuu vertaissparraukseen ja ryhmä tapaa 4-6 kertaa vuodessa.

(*OP:n suuryritystutkumus, kevät 2023).

Ryhmän vetäjänä toimii vastuullisuusmarkkinointitoimisto Susta Partnersin kanssaperustaja Marika Siniaalto. Hän on Susta Partnersin lisäksi markkinointitoimisto Grapevinen perustaja ja toimii Suomen Markkinointiliitto MARKin hallituksen puheenjohtajana sekä osallistuu jäsenenä aktiivisesti Suomen Liikemiesyhdityksen hallituksen toimintaan. Marikalla on vankka muutosjohtajuuden, yrittäjyyden, liiketoiminnan kehittämisen ja markkinointiviestinnän tausta. Yritysvastuu on ollut osa hänen työtään markkinoinnin parissa jo useamman vuoden ajan ja pari vuotta sitten Marika hyppäsi vastuullisuusteemassa syvään päätyyn lähtiessään ottamaan haltuun sen isoa kuvaa ja merkitystä liiketoiminnalle. Marika on työstänyt Susta Partnersin nimissä useita eri alojen asiakasprojekteja, joissa kaikissa ollaan oltu tekemisissä kestävyysraportoinnin ja sen kokonaisvaltaisen hyödyntämisen kanssa.

 

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin tästä!

Jo käynnissä olevat sparrausryhmät

Talous kasvukuntoon

Sparrausryhmää luotsaa Maija Ant-Wuorinen.

Sparrausryhmä käynnistyi huhtikuussa 2024.

 

 

 

Ihmisten johtaminen

Sparrausryhmää luotsaavat Mirella Keto ja Elina Ämmälä.

Sparrausryhmä käynnistyi huhtikuussa 2024.

 

 

 

Vihreän siirtymän mahdollisuudet

Sparrausryhmää luotsaa Boardman partneri Marko Parkkinen.

Sparrausryhmä käynnistyi joulukuussa 2023.

 

 

SaaS-yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen

Sparrausryhmää luotsaa Gorilla Capital Managementin Managing partner Petri Lehmuskoski.

Sparrausryhmä käynnistyi joulukuussa 2023.

 

Kasvuyrityksen hallitustyö

Sparrausryhmää luotsaa Boarsmanin partneri Tommi Rasila.

Sparrausryhmä käynnistyi syyskuussa 2023.

 

 

 

Heräsikö kysymyksiä?

Lisätietoja antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai puhelimitse 044 01 99 553