Boardman Grow

Boardman Grow on kasvuyrityksistä ja kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa

Boardman Grow on kasvuyrittäjien verkosto ja haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari. Verkoston ydinkohderyhmää ovat kasvuyrittäjät, kasvuyritysten johtajat sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneet osaajat. Tutustu Boardman Grown jäseniin tästä!

Lupaamme, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin. Tarjoamme inspiraatiota, verkostoa ja tukea kasvupolun haasteisiin. Olemme jäsenperusteinen foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen. Lue lisää jäsenyydestä ja liity mukaan tästä.

Boardman Grow -verkostossa autamme toisiamme kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa. Järjestämme erilaisia verkostoitumistilaisuuksia ja tapahtumia osaamisen kehittämiseksi kasvuyrittäjyyteen, kasvun johtamiseen, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyen. Katso tulevat tapahtumat tästä.

Boardman Grow

Boardman Grow edistää kasvun kulttuuria:

Tuomalla uutta, tuoretta näkökulmaa ja tietoa kasvuyrityksiin ja niitä ympäröivään yhteiskuntaan.

Kehittämällä kasvuyrityksen omistaja – hallitus – johto -ketjun osaamista osana Boardman -verkostoa.

Luomalla hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn kautta todellista lisäarvoa erityisesti kasvuyrityksille.

Järjestämällä tilaisuuksia ja valmennuksia, joissa vaihdetaan kokemuksia, opitaan toisilta ja verkostoidutaan.

Arvot

Suhtaudumme intohimoisesti kasvuun ja oman kasvun kulttuurin ja kokemusten jakamiseen.

INSPIROIDU > VERKOSTOIDU > KASVA

Hallitus Kuvia tapahtumista Julkaisut

Boardman Grow on Boardman Oy:n aktiivisin alajaosto. Toimintamme on voittoa tavoittelematonta. Boardman Grow-osaamisverkoston toimintaa johtaa aktiivisista verkoston jäsenistä koostuva hallitus. Boardman Grow-osaamisverkoston toiminta käynnistyi vuonna 2006 nimellä Boardman2020. Verkoston nimi vaihdettiin keväällä 2018 Boardman Growksi.

Boardman Grow on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa

kasvuyrittäjyys kasvuyrittäjyys kasvuyrittäjyys