Yhdessä kasvuun​ – Kasvuyritysten vauhdittamishanke 2022-2023​

Kasvuyrittäjät ja kasvuyritysten johto jäävät usein kasvuhaasteiden ja –paineiden kanssa yksin. Toisaalta johtamiseen liittyvien toimintamallien kehittämisen koetaan vievän aikaa varsinaisen operatiivisen toiminnan kehittämiseltä, eikä niihin välttämättä osata edes hakea ulkopuolista apua. Vertaisoppimista toisilta yrittäjiltä ja johtajilta arvostetaan ja käytännön kokemukset, niin onnistumiset kuin epäonnistumiset, tuovat usein parhaat konkreettiset opit.Boardman Grown ”Yhdessä kasvuun” -hankkeessa ovat mukana Teknologiateollisuus ja PwC.

Hankkeen tavoitteena on inspiroida yrityksiä kasvuun ja tarjota pienryhmätyöskentelyn kautta vertaistukea kasvujohtajille.

Hankkeen sisältö

  • järjestämme lukuisia kasvuyrittäjille suunnattuja tapahtumia. Lue lisää tulevista tapahtumista tästä!
  • käynnistämme vuoden aikana useampia sparrausryhmiä eri teemojen ympärille. Sparrausryhmät toimivat kasvujohtajien vertaisryhmänä, joissa osallistujat keskustelevat keskenään ja asiantuntijoiden kanssa, saadakseen apua kasvuun liittyvissä kysymyksissä. ​Lue lisää sparrausryhmistä tästä!

Katso alla oleva video, jossa Boardman Grown hallituksen puheenjohtaja Suvi Johansson sekä hallituksen jäsen Rasmus Nybergh kertovat sparrausryhmien toiminnasta.

BOARDMAN GROW

Boardman Grow on voittoa tavoittelematon kasvuyrittäjien osaamisverkosto. Tavoitteenamme on innostaa yrityksiä kasvuun sekä edistää kasvun kulttuuria ja osaamista erityisesti niissä suomalaisissa pk- ja kasvuyrityksissä, jotka haluavat kasvaa ja menestyä kansainvälisesti.

Järjestämme tapahtumia, valmennuksia sekä verkostoitumis- ja oppimistilaisuuksia omistajat –hallitus – johto -päätöksentekoketjun toimintaan sekä kasvun johtamiseen, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyvän osaamisen kehittämiseksi.

Me haluamme rakentaa Suomea, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari. Tavoitteemme on edistää kasvun kulttuuria ja vahvistaa kasvuyritysten vastuuhenkilöiden osaamista.

Ydinkohderyhmäämme ovat kasvuyrittäjät, kasvuyritysten johtajat sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneet osaajat. Boardman Grow verkoston jäsenet toimivat ensisijaisesti yrittäjän roolissa, toissijaisesti muina kasvuyritysten vastuuhenkilöinä, sijoittajina jne.

Lupaamme, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin. Tarjoamme inspiraatiota, verkostoa, osaamista ja tukea kasvupolun haasteisiin.

 

Liity Boardman Grow kasvuyrittäjäverkoston jäseneksi ja tule mukaan!​

 

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi

Kaaoksesta Kasvuun!

Boardman Grow järjesti 2019-2020 Kaaoksesta kasvuun -ohjelman, joka onnistui hyvin keräämään kasvusta kiinnostuneita yrityksiä läpi Suomen. Lue lisää Kaaoksesta kasvuun hankkeesta täältä!

Yhtenä osana Kaaoksesta kasvuyritysten vauhdittamishanketta käynnistimme yhdessä LUT-yliopiston kanssa tutkimuksen, jossa pureuduttiin kasvuyrityksen hallituksen rooliin kasvun edistämisessä. Halusimme selvittää, miten hallitustyö voisi palvella yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla – ja miten kasvuyrityksen hallitukseen liittyvän jäsenen on syytä rooliinsa suhtautua. Tutustu ”Miten kasvuyrityksen hallitus voi edistää yrityksen kasvua?” -tutkimusraporttiin tästä!

Lisäksi toteutimme hankkeen puittessa ”Milloin ja miten aloitan toimivan hallitustyön?” -oppaan. Tutustu julkaisuun tästä!