Vuoden 2021 kasvuyrittäjän opit markkinoiden valloittamiseen ja tiimien rakentamiseen

Vuoden 2021 kasvuyrittäjän opit markkinoiden valloittamiseen ja tiimien rakentamiseen

Yksi poikkeuksellinen ja hieno vuosi on taas kohta paketissa. Vuoden 2021 aikana järjestimme 15 tapahtumaa, jotka kokosivat lähes 1000 osallistujaa “Uudet markkinat ja Voittavat tiimit” –teeman ympärille.

Kansainvälistyminen herätti mielenkiintoa

Grow Global – kasvuloikka maailmalle –tilaisuudessa jaettiin kultaisia oppeja kasvuyritysten kansainvälistymiseen ja syvennyttiin lukuisten jo menestystä niittäneiden suomalaisten yritysten kansainvälistymistarinoiden kulissien taakse.

Kuulimme mm. Leadoo MT:n onnistumisista ja epäonnistumisesta kansainvälistymisessä sekä suomalaisen tiedonhallintayhtiön M-filesin kokemuksia kansainvälistymisestä kymmenen vuoden ajalta.

Lue lisää ja katso tilaisuuden tallenne!

Suosituin tapahtuma liittyi tiimien rakentamiseen

Tilaisuudessa alusti suuri joukko asiantuntijoita

Lisäksi Boardman Grown virtuaalitilaisuus Voittavat tiimit kasvussa kokosi yli 300 kasvuyrittäjähenkistä osallistujaa kuuntelemaan huippuasiantuntijoita sekä kasvuyrittäjien kokemuksia siitä, kuinka rakennetaan maailman parhaita tiimejä, jotka tukevat yrityksen kasvua.

Yhtenä isona vuoden oppina voidaan todeta, että tulevaisuuden voittavat tiimit ovat niitä, jotka kykenevät kestämään iskuja ja osaavat keskittyä olennaiseen. Jatkuvassa myrskyn silmässä pärjäävät ne tiimit, jotka pystyvät toimimaan niissä hetkissä, kun menee huonosti.

Näin ollen vastauksena kysymykseen millainen on kasvua tukeva yritys 2020-luvulla? Tällainen yritys on kilpailukykyinen, mutta samaan aikaan yrityksellä on syvälle juurtuneet arvot ja tietty juurevuus “suoraselkäisyys”. Yritys kasvaa tavalla, jossa kukaan ei kärsi. Sen tuotteet ovat järkevästi hinnoiteltuja ja läpinäkyviä. Yrityksen osakkeenomistajat saavat korvauksen, mutta luontokaan ei kärsi.

Lue lisää ja katso tallenne, kuinka voittavien tiimien rakentamisessa päästään alkuun!

Saksa uutena markkina-alueena

Vuoden aikana järjestettiin lukuisia markkinakatsauksia.

Vuoden 2021 aikana olemme lisäksi mm. tehneet markkinakatsauksia Piilaaksoon, Saksaan, Singaporeen ja Iso-Britanniaan sekä syventyneet tarkastelemaan mm. kyberturvallisuutta, palkitsemista sekä johtamista lähi- ja etätyöaikana.

Lue lisää mitkä ovat menestyksen avaintekijät Saksassa tai Piilaakson rahoitusmarkkinoista täältä!

Kokosimme myös yhteen parhaat opit (etä)kansainvälistymiseen. Nappaa vinkit täältä!

Advisory board keskustelukumppanina

Boardman Grown jäsenet ovat päässeet kohtaamaan “yrittäjältä yrittäjälle” -toimintatapamme mukaisesti niin verkostoitumistilaisuuksissa ja virtuaalikahvikeskusteluissa, jossa on keskusteltu mm. hallitustyöskentelystä kasvuyrityksissä sekä Advisory Board –toiminnasta.

Lue lisää milloin hallitustyö on parhaimmillaan kasvuyhtiöissä

It’s a wrap!

Lämpimät kiitokset Boardman Grown jäsenille osallistumisesta niin online-, hybridi- kuin fyysisiin tilaisuuksiimme ja mielenkiintoisista ruutukohtaamisista tämän vuoden aikana.

Boardman Grown toiminnan ytimessä on yrittäjältä yrittäjälle -toimintatapa, jossa kasvuhakuiset yrittäjät sparraavat toisiaan jakamalla tietoa ja kokemuksia. Tavoitteemme toteutui tänäkin vuonna ja suuri kiitos siitä kuuluu kaikille jäsenillemme.

Erityiskiitokset myös menestyksekkäästä vuodesta kumppaneillemme PwC Suomi sekä InHunt Groupille!

Olemme suunnitelleet tulevalle vuodella monenlaisia mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita käsitteleviä tilaisuuksia kasvuyrittäjille ja toivottavasti tuleva vuosi on entistä menestyksekkäämpi!

Boardman Grow on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa. Lue lisää Boardman Growsta ja hae mukaan suomalaisten kasvuyrittäjien verkostoon!