Ulla Kruhse-Lehtonen Boardman Grown hallitukseen ja Suvi Johansson puheenjohtajaksi

Ulla Kruhse-Lehtonen Boardman Grown hallitukseen ja Suvi Johansson puheenjohtajaksi

Kasvuyrittäjien osaamisverkosto Boardman Grown hallitukseen on valittu uusi jäsen Ulla Kruhse-Lehtonen.

Boardman Grow on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa. Kasvuyrittäjien osaamisverkosto Boardman Grown hallitukseen on valittu uusi jäsen Ulla Kruhse-Lehtonen. Lisäksi hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on nimitetty Suvi Johansson.

Ulla tuo hallitukseen laaja-alaisesti uutta osaamista ja näkökulmia, joilla viedään Boardman Grown toimintaa vahvasti eteenpäin ja kehitetään kasvuyrittäjien verkostoa. Ulla on DAIN Studiosin, dataan, analytiikkaan ja tekoälyyn keskittyvän suomalais-saksalaisen konsultointiyrityksen, Suomen toimintojen toimitusjohtaja ja yksi kolmesta perustajajäsenestä. DAINissa työskentelee tällä hetkellä yli 80 datan ja tekoälyn ammattilaista. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä vuonna 2016 Ulla veti data- ja analytiikkayksiköitä Nokialla ja Sanomalla.

Yritysten kasvuedellytysten edesauttaminen on lähellä Ullan sydäntä. Tähän kuuluu suomalaisten kasvuyritysten kansainvälisille markkinoille pääsyn edistäminen sekä kasvuyrittäjien tukeminen ja sparraaminen. Lisäksi Ulla kokee tärkeäksi yhteiskunnallisen vaikuttamisen liittyen kasvun edellytyksiin kuten yritysten perustamiseen ulkomaille, työperäiseen maahanmuuttoon ja kasvuyrityksille tarkoitettuihin tukimuotoihin.

“Boardman Grown motto on, ettei kasvuyrittäjää jätetä yksin. Tänä päivänä se on erityisen tärkeää, kun jo maailman tilanne vaikuttaa yritysten toimintaan valtavasti. Siksi keskeisinä teemoinamme ovat sekä kasvuyrittäjien sparraaminen että uudistuminen alati muuttuvissa tilanteissa.”, kertoo Suvi Johansson.

Hallituksessa jatkavat Rasmus Nybergh, Tatu Mäkilä, Laura Vatanen, Kirsti Laasio, Samppa Vilkuna ja Mari Marsio. Hallituksesta vaihtuu vuosittain 1-3 jäsentä. Ilmo Lounasmaa ansaitsee lämpimät kiitoksemme kaikesta siitä työstä, jota hän viime vuosien aikana Boardman Grown hallituksen jäsenenä tehnyt verkoston hyväksi.

Boardman Grow on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto

Boardman Grow -verkosto rakentaa Suomea, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari. Vuonna 2006 perustettu verkosto tarjoaa jäsenilleen osaamisen kehittämiseen ja verkostoitumiseen tähtääviä tapahtumia, kansainvälistymiseen valmistavia matkoja sekä hallitustyön kehittämiseen pureutuvaa koulutusta. Tavoitteena on varmistaa, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin.

 

Boardman Grown hallitus vasemmalta oikealle: Rasmus Nybergh, Ulla Kruhse-Lehtonen, Kirsti Laasio, Laura Vatanen, Samppa Vilkuna, Mari Marsio, Suvi Johansson (pj.) ja Tatu Mäkilä.

Boardman Grow tarjoaa yrittäjille inspiraatiota, verkostoa, osaamista ja tukea kasvupolun haasteisiin. Verkoston runsaat 180 jäsentä ovat kasvuyrittäjiä, kasvuyrittäjäksi tähtääviä sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneita osaajia. Avoimet tilaisuudet ja verkkofoorumit tavoittavat merkittävästi laajemman joukon kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneita.

Boardman Grow kasvuyrittäjien verkoston moottorina on toimiva hallitus, joka linjaa, suunnittelee ja toteuttaa monimuotoisia tapoja tukea ja inspiroida yrittäjiä kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa.

Lue lisää Boardman Grown toiminnasta ja jäsenyydestä tästä!

Seuraa meitä myös Twitterissä, Instagramissa sekä Facebookissa!