What’s up Sweden and Nordics?

What’s up Sweden and Nordics?

What’s up Sweden and Nordics?

Tervetuloa Boardman Grow -tilaisuuteen tiistaina 29.3. klo 8.30-10.00 kuulemaan kasvun mahdollisuuksista Ruotsin ja muiden Pohjoismaiden markkinoilta! Miten lähteä valloittamaan Ruotsia ja voiko Ruotsin kautta luontevasti laajentaa toimintaa muihin Pohjoismaihin? Onko yrityskulttuuri samanlaista kaikkialla Pohjoismaissa? Näihin kysymyksiin kuulet käytännön esimerkkejä kansainvälistymisen markkinateemaisessa tilaisuudessamme.

Tilaisuudessa kuulet pitkän linjan perhe- kasvuyritysten neuvonantajalta sekä Hanken School of Economicsin asiantuntijalta Henrik Steinbrecheriltä, mitä asioita on otettava huomioon Pohjoismaiden markkinoille suunnatessa, mitkä asiat tällä hetkellä vaikuttavat markkinatilanteeseen ja millä tavalla kulttuuri tulee ottaa huomioon entry-strategiaa muodostaessa?

Lisäksi pääset kuulemaan käytännön kokemuksia Ruotsin ja muiden Pohjoismaiden valloittamisesta uudenlaisen veneilypalvelu Skipperin perustajalta Anna-Leena Raijlta sekä Markus Alitalolta, joka toimi Talliosakkeen liiketoimintajohtajana Suomessa ja Ruotsissa.

Keskustelemme ja jaamme tilaisuudessa kasvuyrittäjältä kasvuyrittäjälle käytännön näkemystä ja kokemusta, miten liiketoiminnan skaalaus voi onnistua Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa.

Tilaisuus järjestetään pääosin suomeksi, mutta Henrikin osuus on englanniksi.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Tilaisuuden alustajat:

 

Henrik Steinbrecher, Executive in Residence at Hanken school of Economics

Henrik Steinbrecher is an adviser to families and their boards and to entrepreneurial businesses in the Nordic region. He is actively engaged in the real estate sector and work with a number of not-for-profit organisations to promote productive philanthropic activities. Previously, Henrik led the Middle Market business for PwC globally, focusing on owner-led, private, family controlled and entrepreneurial companies. With expertise spanning a wide range of sectors and types of businesses, he focus particularly on family and owner led businesses, advising them on how to address strategic issues relating to the owner’s agenda.

 

 

Anna-Leena Raij, Co-founder & Head of International Growth

Anna-Leena Raij on uudenlaisen veneilypalvelu Skipperin kansainvälisen kasvun vetäjä ja co-founder. Hän on ollut alusta asti mukana viemässä Skipperiä Ruotsiin ja tämän jälkeen Norjaan, Tanskaan ja Uuteen-Seelantiin.

 

 

 

 

 

Markus Alitalo, Liiketoimintajohtaja Talliosake ja Talli Ruotsi

Markus Alitalo on toiminut lukuisissa kansainvälisissä johtotehtävissä Microsoftilla, Nokialla ja JOT automationilla Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Viime vuodet hän on johtanut Talliosakkeen liiketoimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Tällä hetkellä Markus viettää sapattia pääosin padelia pelaten.

 

 

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai puh. 0440 199 553.