What’s up Silicon Valley – Hot or Not?

What’s up Silicon Valley – Hot or Not?

What’s up Silicon Valley – Hot or Not?

Pitääkö Piilaakso edelleen pintansa elinvoimaisena innovaatiokeskuksena? Mitä Piilaaksoon ja erityisesti siellä oleville suomalaisille toimijoille tällä hetkellä kuuluu? Lämpimästi tervetuloa Boardman Grown tilaisuuteen ”What’s up Silicon Valley – Hot or Not?” keskiviikkona 8.2. klo 18.00 -19.30 kuulemaan tuoreet kuulumiset Piilaaksosta!

Tilaisuudessa kuulet tilannekatsauksen Piilaakson markkinoista sekä miltä tilanne yrityskauppojen ja startuppien rahoitusmahdollisuuksien osalta näyttää. Tilaisuudessa asiantuntijoina toimivat HackerOnen toimitusjohtaja Mårten Mickos sekä Boardmanin partneri ja startup sijoittaja Risto Lähdesmäki. Tilaisuuden moderaattorina toimii Boardman Grown hallituksen jäsen Kirsti Laasio.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Tilaisuus pidetään Zoomilla. Tilaisuus on kaikille avoin. Jäsenille lähetetään kutsuviesti sähköpostitse.

Mårten Mickos – Toimitusjohta, HackerOne

Mårten Mickos on toiminut HackerOnen toimitusjohtajana vuodesta 2015. Mickos on entinen Entinen Hewlett-Packardin pilviliiketoiminnan SVP ja GM, Eucalyptusin toimitusjohtaja, Benchmark Capital and Index Venturesin EIR, Sun Microsystemsin tietokantaryhmän johtaja, MySQL AB:n toimitusjohtaja. Mårten on asunut Yhdysvalloissa vuodesta 2003.

Mickos on erityisen kiinnostunut johtajuudesta, hajautetuista tiimeistä, globaaleista yrityksistä, innovaatioista, infrastruktuuriohjelmistoista, toimialasta ja teknologian muutoksista, joilla on syvällinen vaikutus yhteiskuntaan.

 

Risto Lähdesmäki – Boardman partner, startup sijoittaja

Risto Lähdesmäki on toiminut Euonia Capital Partnersin, LLC:n toimitusjohtajana vuodesta 2017 sekä vuoden ajan Sorea Schoolin tuotepäällikkönä. Lähdesmäki on myös ollut Boardmanin partnerina vuodesta 2008 asti.

Lähdesmäellä on yli viidentoista vuoden kokemus digitaalisten palvelujen, käyttöliittymien ja käyttäjäkokemusten suunnittelussa. Hän on ollut mukana sadoissa suunnitteluprojekteissa aina start-up-yrityksistä Fortune 500 listan kärkiyrityksiin, keskeisenä roolinaan yhdistää ylimmän johdon visio käytännön kannattavaan liiketoimintaan designin keinoin. Lähdesmäki on asunut Yhdysvalloissa vuodesta 2012 kasvattamassa yrityksensä toimintaa.