Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

VIP-jäsen kutsutilaisuus 23.10

lokakuu 23 @ 2:00 pm - 4:00 pm

KUTSUTILAISUUS BoardmanGrow VIP-jäsenille 

23.10.2018, klo 14.00, Boardman Olohuoneessa

Teema: 

Riskienhallinta sopimussuhteissa – Mistä yritysten välisissä sopimussuhteissa tyypillisesti riidellään, miten nämä erimielisyydet voi välttää ja mitä tehdä erimielisyyden synnyttyä?
Vaikka sopimukset on neuvoteltu hyvässä hengessä, yritysten välisissä sopimussuhteissa törmätään usein myös erimielisyyksiin. Usein erimielisyyksistä selvitään neuvottelemalla, mutta toisinaan erimielisyydet johtavat juridisiin prosesseihin, jotka vievät paitsi aikaa ja rahaa, ne myös siirtävät fokuksen liiketoiminnan kehittämisestä vanhojen asioiden selvittelyyn. Valmistautuminen mahdollisiin sopimussuhteiden erimielisyyksiin on osa yritysten tärkeää riskienhallintaa.
Tilaisuudessa kuulet ja pääset keskustelemaan siitä, mistä yritysten välisissä sopimussuhteissa tyypillisesti riidellään, voisiko ja miten nämä erimielisyydet välttää ja toisaalta, mitä tehdä erimielisyyden synnyttyä.

Alustaja:

Heidi Merikalla-Teir toimii Keskuskauppakamarin riidanratkaisupalveluista vastaavana johtajana ja Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan pääsihteerinä. Hän toimi aikaisemmin asianajajana keskittyen yritysten välisten kaupallisten riitojen ratkaisuun.

Haluatko sinäkin osallistua VIP tilaisuuksiin? Lue lisää BoardmanGrow VIP jäsenyydestä ja hae mukaan täältä. Lisätietoa: anette.vuorenmaa@boardman.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 23
Aika:
2:00 pm - 4:00 pm
Tapahtuma tagia:
, , ,