Valmistaudu kasvuun! Kaaoksesta kasvuun –hankkeen päätöstilaisuus 3.12. klo 15.00-17.30

Valmistaudu kasvuun! Kaaoksesta kasvuun –hankkeen päätöstilaisuus 3.12. klo 15.00-17.30

Kaaoksesta kasvuun kasvuyritysten vauhdittamishanke päättyy vuoteen 2020. Kahden vuoden aikana olemme kuulleet, tavanneet ja keskustelleet niin paikan päällä kuin etänä satoja kasvuhakuisia yrittäjiä ja johtajia.

Seuraava ja hankkeen viimeinen Kaaoksesta kasvuun –tilaisuus järjestetään torstaina 3.12 klo 15.00-17.30.

Luvassa on mielenkiintoisia keynotepuheenvuoroja, case-esimerkkejä ja aktiivista keskustelua kasvuun valmistautumista koskevien eri teemojen parissa.

Vaikka useimmilla on ollut monella tapaa haastava vuosi, on silti äärimmäisen tärkeää pitää positiivista virettä yllä, kasvuhakuisuus mielessä sekä suunnata katse tulevaan. Tulemme päätöstilaisuudessa keskustelemaan erityisesti siitä, mitkä ovat tärkeimmät opit yrityksen valmistautuessa kasvuun ja mitä voidaan toimialasta riippumatta tehdä, jotta oltaisiin valmiita otollisen kasvuhetken koittaessa.

Keynotepuheenvuoroissa kuulemme:

Kasvun pullonkaulojen poistaminen ja siitä seuraava kasvu 
Miksi dataiterointi on tärkeää ja välttämätöntä nopeassa kasvussa? Miten sitä voi toimialasta huolimatta omassa yrityksessä hyödyntää ja löytää uusia kasvun vipuja? Näihin kysymyksiin vastaa Mari Luukkainen, Growth Hacker, Icebreaker.vc & Truly Agency

Matkailun paluu – kymmenen miljardin euron mahdollisuus 
Konkreettinen case-esimerkki matkailualalta, joka toimialana pandemian seurauksena on ollut pahimmassa myllerryksessä. Jussi Viskari, Elämys Groupin hallituksen puheenjohtaja kertoo, kuinka he ovat rohkeasti erilaisia yrityskauppoja tehden valmistautuneet koronan jälkeiseen aikaan, jossa matkailu jälleen kukoistaa.

Tilaisuus striimataan reaaliajassa studiolta eri kisakatsomoihin ja koteihin. Voit siis osallistua tilaisuuteen etäyhteyden välityksellä mistä vain tai kolmesta Helsingissä järjestettävistä pienistä ryhmistä koostuvista “kisakatsomoista”.  Keynotepuheenvuorojen jälkeen syvennytään yhteistyökumppaneiden järjestämissä kisakatsomoissa sekä virtuaalihuoneissa keskustelemaan konkreettisista keinoista, joilla yrittäjät voivat valmistautua kasvuun. Osallistuja valitsee yhden alla olevista teemoista, johon hän haluaa osallistua: 

  • Asiakaskeskeisyydellä kasvuun
  • Ihmisten johtamisella kasvuun; Miten varmistaa osaajien löytäminen ja kehittäminen?
  • Kasvun rahoitus
  • Sopimukset kuntoon kasvua varten
  • Valmistautuminen rahoituskierrokseen
  • Vastuullinen johtaminen poikkeuksellisena aikana ja koronan muovaamassa maailmassa

 

Ilmoittaudu päätöstilaisuuteen tästä! 

Johtuen vallitsevasta tilanteesta kiinnitämme järjestelyissä erityistä huomiota tilaisuuden turvalliseen toteutukseen turvavälit sekä voimassa olevat kokoontumisrajoitukset ja THL:n suositukset huomioiden. Nämä voivat edelleen aiheuttaa muutoksia kisakatsomoiden järjestelyihin. Kisakatsomoissa on vahva maskisuositus.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Kasvuterveisin,

Boardman Grow, PwC, MPS, EMU Growth Partners, Nordea, hasan & partners group, Varma

Kasvun johtaminen, Hallituksen rooli kasvussa ja Kansainvälinen kasvu teemaisiin digisparrauksien tunnelmiin pääsette täältä.

Lisätietoja tilaisuuksista antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 050 412 3133

 

Kenelle?

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kohderyhmänä ovat pk- ja kasvuyritysten omistajat ja johtoryhmän sekä hallituksen jäsenet, jotka haluavat, että yritys kasvaa ja uskovat hyötyvänsä muiden vastaavista opeista ja kokemuksista. Parhaita eväitä tilaisuus ja koko hanke tarjoaa yrityksille, joilla on jo vakiintunutta toimintaa, palkattua henkilökuntaa, tahto hakea uutta kasvua ja/tai on liiketoiminnassa erityistä skaalautuvuutta.