Uusia sparrausryhmiä alkamassa – Hae mukaan!

Uusia sparrausryhmiä alkamassa – Hae mukaan!

Yhdessä kasvuun -hankkeen tiimoilta on alkamassa uusia sparrausryhmiä: Kasvuyhtiön hallitustyö ja Strategian käytäntöön vieminen. Lue alta lisää ja hae mukaan sparrailemaan yhdessä muiden kasvuyrittäjien kanssa!

Kasvuyrityksen hallitustyö -sparrausryhmä

Tunnetko saavasi hyötyä hallitustyöskentelystä? Hallitus on yksi resurssi yritykselle, jota voidaan joko käyttää hyvin tai olla käyttämättä. Tule sparrailemaan muiden yrittäjien kanssa hallitustyöstä ja hanki lisätehoja hallitustyön kehittämiseen.

  • Miten viedä kasvuyrityksen hallitustyö seuraavalle tasolle, jotta saat enemmän irti hallituksesta?
  • Miten saada hallitus aidosti tuomaan lisäarvoa yritykselle?
  • Miten toimintaa suunnitellaan ja mittaroidaan?

Ryhmämme koostuu henkilöistä, joilla on mahdollisuus kehittää yrityksensä hallitustyöskentelyä. Ryhmä on suunnattu yli 10 henkeä työllistäville yrityksille. Ryhmän toiminta perustuu vertaissparraukseen ja ryhmä tapaa 4-6 kertaa vuodessa.

Sparrausryhmää luotsaa Boardmanin partneri Tommi Rasila. Tommi on toiminut yli 40:ssä tehtävässä yritysten ja yhteisöjen hallituksissa ja muissa hallintoelimissä eri rooleissa ja molemmilla puolilla pöytää. Varsinaisen hallitustyöskentelyn ohella hän on aktiivinen hallitustyön kehittäjä ja kouluttaja. Tommi perusti ensimmäisen yrityksensä 17-vuotiaana. Siitä lähtien hän on ollut mukana perustamassa useita yrityksiä kuten Nokian Panimo Oy, kyberyhtiö Jetico Oy tai Sample Rate Systems Oy, joka myytiin maailman toiseksi suurimmalle elektroniikan sopimusvalmistajalle Flextronicsille (Nasdaq; FLEX).

 

 

 

Strategian käytäntöön vieminen –sparrausryhmä

Voittava strategia on luotu, mutta miten viedä se käytäntöön? Paperille on helppo laatia strategian suuntaviivat, tavoitteet ja toimintatavat, mutta todellinen strategian käytäntöön vieminen voi olla haastavampaa.

  • Miten mitata strategian onnistumista ja mitkä ovat oikeat mittarit strategian mittaamiseen?
  • Miten saada henkilöstö mukaan strategian käytäntöön viemiseen?
  • Miten strategian käytäntöön pano vaiheistetaan?

Ryhmämme koostuu henkilöistä, jotka ovat vastuussa strategian laadinnasta ja toimintaan panosta. Ryhmä on ensisijaisesti suunnattu yli 20 henkeä työllistäville yrityksille. Ryhmän toiminta perustuu vertaissparraukseen ja ryhmä tapaa 4-6 kertaa vuodessa.

Sparrausryhmän luotsaajana toimii Jussi Leinonen PwC:ltä. Jussi toimii PwC:llä muutosjohtamisen ja kulttuurin konsultoinnin tiimin vetäjänä samalla itse auttaen asiakkiaita erilaisissa muutoksen läpivientiin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä projekteissa. Jussin erityisososaamista on yritysten tukeminen vaativissa muutoshankkeissa, muutosjohtamiseen liittyvien aktiviteettien ja analyysien suunnittelu ja toteuttaminen, sekä organisaatiokulttuurin kehittäminen ja muotoilu. Jussi on aiemmin toiminut yrittäjänä muutosjohtamisen ja johtamisen kehittämisen kentällä, sekä toimii edelleen arkityön ohella yrittäjänä tapahtumabisneksessä.

Hae mukaan ryhmiin tästä!​

Lisätietoa sparrausryhmistä tästä.