The Silicon Valley Experience 2021

The Silicon Valley Experience 2021

Koronatilanteesta johtuen vuoden 2020 Piilaakson matkaa ei pystytä järjestetämään. Matka siirretään vuoteen 2021.

In English

Yritysmaailman menestystarinoiden lähtölaukaisijana tunnettu Piilaakso toteuttaa maailmaa mullistavia innovaatioita yksi toisensa jälkeen. Menestyneimpien teknologia- ja innovaatioyritysten juuret juontavat Piilaaksoon. Se on paikka, jossa on aina tilaa uusille ideoille, kulttuurillisia rajoja rikkova ilmapiiri sekä ajatusmaailma, ettei mikään yritys ole koskaan täysin valmis.

Boardman Grown Silicon Valley Experience 2020 on matka Piilaakson yritysmaailman ytimeen. Matka tarjoaa eturivin näkymät viimeisimpiin teknologian kehitysaskeliin, innovaatioihin sekä kullan arvoisia oppeja kansainvälisestä tiimityöskentelystä ja johtajuudesta. Pääset kuulemaan sijoittajien viimeisimpiä näkemyksiä finanssialasta sekä suomalaisten ja muiden pohjoismaalaisten yritysten menestyksekkäitä kasvutarinoita Piilaakson markkinoilta. Matkan aikana on myös mahdollisuus päästä tapaamaan samanhenkisiä yrittäjiä Suomesta ja Piilaaksosta.

Ensi syksyn ohjelmaa rakennetaan matkalle lähtevien toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioiden. Matkaan kuuluu yritysvierailuja Piilaakson keskeisien toimijoiden tukikohtiin, seminaareja, tapahtumia ja verkostoitumista samanhenkisten kasvuyrittäjien ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Viime vuosina Piilaakson vierailukohteina ovat olleet mm. Facebook, Google, YouTube, AirBnB, Amazon, Salesforce, Uber Headquarters, PwC, Dottir, Idean, Stanfordin yliopisto ja Nordic Innovation House.

The Silicon Valley Experience 2020 on loistava mahdollisuus tutustua Piilaakson markkinoihin ja oppimismahdollisuus niille, jotka haluavat lisätä Piilaakson henkeä ja osaamista omaan yritystoimintaansa.

MATKAN HINTA

The Silicon Valley Experience -matka toteutetaan kahdessa ryhmässä. Grow track -ryhmään on avoin ilmoittautuminen ja se on suunnattu kasvuyrityksille. Näin ollen yrittäjät, johtohenkilöstö tai muuten vaan Piilaakson tunnelmasta ja opeista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Ohjelma on pääosin molemmille ryhmille yhteinen, mutta Executive track -ryhmälle järjestetään yhteisen ohjelman lisäksi tapaamisia, jossa pienemmällä kokoonpanolla tavataan ja verkostoidutaan Piilaakson yritysmaailman johtajien kanssa.

Grow track -matkan hinta on 2800 + alv. Hinta sisältää yritysvierailuja, päivä- ja iltaohjelmaa, lippuja tapahtumiin, lounas -ja illallisruokailuja sekä kuljetukset kohteessa.

Toiseen Executive track –ryhmään kutsutaan rajattu joukko isompien suomalaisten yhtiöiden johtajia.

Lähde mukaan ikimuistoiselle matkalle, jossa pääset kartoittamaan tulevaisuuden trendejä ja rahoitusmahdollisuuksia, solmimaan arvokkaita kontakteja ja syventämään osaamistasi!

Ilmoittaudu mukaan

LISÄTIETOA

Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja, taru.lindeman@boardman.fi tai +358 40 730 3914

BLOGIT

Lue lisää Piilaakson matkasta aikaisempina vuosina mukana olleiden blogijulkaisuista:

Terveisiä Piilaaksosta: Kun rahaa on rajatta ja aikaa vain vähän, mitä tekisit tänään? Kirjoittanut Juha Frey

Piilaakson tapa toimia: Asenne, Aika, Ajatus, Aksentti ja Auttaminen Kirjoittanut Seppo Heikura

Piilaakson opit suomalaisille yrityksille, osa 1/2  Kirjoittanut Sari Inkilä