Tekoälyn hyödyntäminen valmistavassa teollisuudessa -sparrausryhmä alkaa!

Tekoälyn hyödyntäminen valmistavassa teollisuudessa -sparrausryhmä alkaa!

Tekoälyn hyödyntäminen valmistavassa teollisuudessa

Tekoäly muuttaa toimialoja, mutta kuinka voit konkreettisesti hyötyä siitä omassa toiminnassasi? Tekoäly on avain menestyksekkääseen tulevaisuuteen, mutta kuinka voit todella hyötyä siitä ja tuoda sen osaksi omaa toimintaasi?

Hae mukaan ”Tekoälyn hyödyntäminen valmistavassa teollisuudessa” -vertaissparrausryhmään, missä syvennymme tekoälyn soveltamiseen teollisessa ympäristössä. Olipa kyse sitten tuotannosta, logistiikasta tai palveluista, autamme sinua löytämään parhaat tekoälyn ratkaisut, jotka tehostavat toimintaasi ja parantavat kilpailukykyäsi.

👉🏻Kuinka tekoäly voi optimoida tuotantoprosessejasi ja parantaa laatua?

👉🏻Miten tekoäly voi tehostaa logistiikkaasi ja pienentää kustannuksia?

👉🏻Kuinka tekoäly voi luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia osana tuotetta tai palveluissa?

👉🏻Miten hyödyntää tekoälyä datan analysoinnissa ja päätöksenteossa?

Ryhmämme koostuu henkilöistä, jotka ovat yrityksen johdossa aktiivisesti edistämässä tekoälyn käyttöönottoa yrityksessään. Ryhmän toiminta perustuu vertaissparraukseen ja ryhmä tapaa 4-6 kertaa vuodessa. Ryhmissä kukin tekee omia kehitysaskelia, joita jaetaan ja sparrataan ryhmän kesken.

HAE SPARRAUSRYHMÄÄN TÄSTÄ!

Ryhmän vetäjänä toimii Teemu Polo, joka vastaa Teknologiateollisuus ry:ssä yrittäjyydestä ja pk-yrityksistä, keskittyen suomalaisten teknologiayritysten menestymisen tukemiseen. Aiemmin hän on työskennellyt kasvuyrityspalveluiden päällikkönä Helsingin kaupungilla ja liiketoiminnan kehityksen päällikkönä Nokia Oyj:ssä, myynyt palveluita sekä toiminut startup-yrittäjänä ja konsulttina. Hänellä on laaja kokemus startupeista ja kasvuyrityksistä, sekä vahva tuntemus alueellisista startup-ekosysteemeistä. Lisäksi hän kehittää harrastuksenaan kotiautomaatiota ja on intohimoinen judo-harrastaja.

Lisätietoa sparrausryhmistä tästä.