Talous kasvukuntoon sparrausryhmä käynnistyy – Hae mukaan!

Talous kasvukuntoon sparrausryhmä käynnistyy – Hae mukaan!

Kasvuyrityksen talouden tulee olla kunnossa, jotta se voi jatkaa kasvuaan ja välttää mahdollisia taloudellisia ongelmia. Tämä konkretisoituu erityisesti ennen rahoituskierrosta.

Käynnistämme huhtikuussa sparrausryhmän, jossa syvennytään keskustelemaan kasvun alkuvaiheessa olevien kasvuyhtiöiden talouteen liittyvistä haasteista ja jaetaan kokemuksia ja oppeja:

👉🏻 Millaisia päätöksiä ja taloudellisia suunnitelmia tarvitaan varmistamaan yrityksen kestävä kasvu?

👉🏻 Miten muodostaa kasvua tukeva taloudellinen raportointi ja seuranta? Milloin palkata CFO?

👉🏻 Mitä pitää tehdä talouden suhteen ensimmäistä rahoituskierrosta varten?

Tule mukaan sparraamaan talousaiheisista kysymyksistä yhdessä muiden kasvuyrittäjien kanssa! Ryhmä on suunnattu erityisesti toimitusjohtajille, omistajille, kasvuyrittäjille.

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin tästä!

Kuhunkin sparrausryhmään osallistuu noin 6-8 kasvuyrittäjää ja ryhmät tapaavat säännöllisesti noin 3-4 kertaa vuoden ajan. Pienryhmien kokoontuminen tapahtuu pääosin digitaalisesti, joten vertaissparraukseen voi osallistua paikkariippumattomasti. Pienryhmiin osallistuu yrittäjien lisäksi myös moderaattori sekä teemojen mukaan vaihtelevasti myös asiantuntijoita.

Sparrausryhmät toimivat osana ”Yhdessä kasvuun” -hanketta yhteistyössä Teknologiateollisuuden, PwC:n ja InHunt Groupin kanssa. Tavoitteena on inspiroida yrityksiä kasvuun ja tarjota pienryhmätyöskentelyn kautta vertaistukea kasvujohtajille!

Täyttämällä yllä olevan lomakkeen osoitat kiinnostuksesi osallistua sparrausryhmään, ja olemme sinuun yhteydessä sparrausryhmien muodostamiseen liittyen.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai puhelimitse 0440 199 553