PERUTTU SXSW 2020: Kiihdytetään oppimista yhdessä!

PERUTTU SXSW 2020: Kiihdytetään oppimista yhdessä!

PERUTTU SXSW 2020: Kiihdytetään oppimista yhdessä!

PERUTTU KORONA VIRUKSEN TAKIA

SXSW eli South by Southwest -seminaari on pikakelauksella tapahtuva syväsukellus tulevaisuuden trendeihin. Teknologiaa, bisnestä, markkinointia, musiikkia ja elokuvaa yhdistävän tapahtuman valtava mittakaava tekee koetun, kuullun ja nähdyn jäsentämisestä poikkeuksellisen haastavaa. Siksi oppeja on tärkeää päästä tuoreeltaan vertailemaan ja sparraamaan.

Mikäli suunnittelet osallistumista Austinissa, Teksasissa 13.-22.3.2020 järjestettävään tapahtumaan, ota yhteyttä: tarkoituksemme on järjestää tapahtumaan osallistuville Boardman Grown jäsenille ja muillekin kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneille paikan päällä yksi tai useampia epäformaaleja tapaamisia oppien ja vinkkien jakamiseksi.

Boardman Grown puolesta mukana on vakavasti SXSW-tapahtumiin addiktoitunut Juha Frey. Ota yhteyttä suoraan Juhaan (juha@netprofile.fi tai 040 572 4674) tai Boardmanin toimistolle Anette Vuorenmaahan (anette.vuorenmaa@boardman.fi), niin pidämme sinut ajan tasalla!

Lisätietoa ja tapahtumaliput löydät helpoiten verkosta www.sxsw.com. Pidä kiirettä: lippujen hinnat nousevat kohti tapahtumaa, ja osallistujamassan vuoksi lennot ja hotellit täyttyvät nopeasti.