Raportointi strategian ja kasvun johtamisen työkaluna

Raportointi strategian ja kasvun johtamisen työkaluna

Miten varmistetaan, että yhtiön raportointi ja talouden suunnittelu tukevat yhtiön kasvua ja strategian toteutusta läpi koko organisaation? Entä miten varmistetaan raportointiprosessin ketteryys ja skaalautuvuus liiketoiminnan kasvaessa?
Tervetuloa Boardman Grown jäsentilaisuuteen ”Raportointi strategian ja kasvun johtamisen työkaluna” tiistaina 12.10.2021 klo 9.00-10.00.

Yhtiön strategian mukaan määritetyt KPI-mittarit, avainajureihin perustuva talouden suunnittelu sekä nykyaikaiset raportointijärjestelmät tarjoavat yhtiön johdolle työkalupakin strategian ja kasvun johtamiseen ja jalkautukseen eri organisaatiotasoilla.

Tilaisuus toteutetaan Round Table -keskusteluna, jonka osanottajamäärää on rajattu. Keskustelun avaa PwC:n partneri Jari Viljanen, joka jakaa kokemuksiaan yritysten raportointiin ja talouden ohjaukseen liittyvistä tyypillistä haasteista sekä parhaista käytännöistä.

Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä Juliaan (julia.ruotsi@boardman.fi)

Jari Viljanen, Partner, Taloushallinnon palvelut, PwC Finland

Jari vetää PwC:n taloushallinnon palveluiden yksikköä ja hänellä on pitkäaikaista ja monipuolista kokemusta eri kokoisten yritysten taloushallinnon johtamisesta. Jarilla on vahvaa osaamista talouteen ja johdon raportointiin liittyvissä kehittämishankkeissa sekä prosessien automatisoinnissa ja kehittämisessä. Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat palveluratkaisut ovat Jarin tiimin keskiössä. Työn ulkopuolella Jari on innokas laskettelija, joka kesällä liikkuu mielellään moottoripyörällä tai purjeveneellä.