Poikkeustilasta kasvuun – mitä parhaissa yrityksissä tehdään juuri nyt?

Poikkeustilasta kasvuun – mitä parhaissa yrityksissä tehdään juuri nyt?

 

Jokaisessa yrityksessä on juuri nyt poikkeustila, haastavat olosuhteet ja epäselvä tulevaisuus. Jossain taistellaan selviytymisestä, toisaalla sykitään kehityksen kiihdyttämiseksi – monella molempia yhtäaikaisesti. Mikä tahansa tilanne onkin, johtajana fokuksen tulee olla pelon, paniikin tai lamaantumisen ehkäisyssä. Nämä pirulaiset kun valuvat poikkeustilassa salakavalasti yrityksen kulttuuriin ja jäävät sinne itämään. 

Tälläkin hetkellä parhaat yritykset näkevät akuutin tilanteen läpi, vahvistavat tiimejään ja miettivät, mitkä ovat oikeita päätöksiä kulttuurin ja ihmisten luotsaamiseksi poikkeustilasta uuteen kasvuun. Keskustelemme puhujien voimin kolmesta kysymyksestä:

  • Do’s and don’ts: Miten säilytät henkilöstön luottamuksen vaikeina aikoina? Nyt on se hetki, kun sinun tulee vaatia itseltäsi johtajana paljon. Panos on kova: ilman ihmistesi tukea sinulla ei kriisin jälkeen ole mitään, mutta onnistuessasi olette vahvempia kun koskaan. Sparraajana: Mari Romppanen, HR Consultant ja Juuli-Maria Vuori, HR Manager & Business Coach EMU Growth Partners.
  • Kuinka pitää startup jatkorahoituskelpoisena myös kriisin jälkeen? Sijoittajat tekevät kovasti töitä auttaakseen portfolioyrityksiään eteenpäin ja pivotoimaan uuteen nousuun. Bisnesenkelit kertovat, missä asioissa sijoittajat voivat tukea yrittäjiä kriisin keskellä. Paneelissa: Reima Linnanvirta, FiBANin hallituksen puheenjohtaja, Maarit Gockel, FiBANin jäsen ja enkelisijoittaja. Moderoija: Amel Gaily, FiBANin toimitusjohtaja
  • Case Kolster: Kuinka kehittyä johtajana poikkeustilan paineessa? Konkreettisia esimerkkejä siitä, miten punnita ja toteuttaa päätöksiä kun listan kärjessä on paitsi liiketoiminnan realiteetit myös henkilöstön hyvinvointi. Entä miten voit hyödyntää kasvuyrittäjän ekosysteemiä, jotta osaat viedä yrityksen pidemmälle tulevaisuuteen ja uuteen kasvuun? Kokemuksia jakaa: Timo Helosuo, Kolsterin toimitusjohtaja

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

 

Webinaari on ilmainen ja suunnattu kasvuyrittäjille ja kasvuyritysten johtajille sekä heidän tukiverkostoilleen. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan!