Parhaimmat opit yrittäjän kasvustrategiaan alustataloudesta

Parhaimmat opit yrittäjän kasvustrategiaan alustataloudesta

Mitä kasvuyrittäjän tulee tietää alustataloudesta ja miksi sen tulisi kuulua jokaisen kasvuyrittäjän strategiaan? Miten kasvuyrittäjä voi hyödyntää tekoälyä omassa liiketoiminnassaan?

Alustat muuttavat tällä hetkellä kaikkia toimialoja nopealla tahdilla. Alustalouden suunnannäyttäjä, globaali teknologiajohtaja ja pohjoismaiden suurimman tekoäly-yrityksen Silo AI:n perustaja Tero Ojanperä tulee Boardman Grown -jäsentilaisuuteen kertomaan miksi tekoäly on tärkeä osa jokaisen kasvuyrittäjän strategiaa 17.2. klo 15.00 – 16.30. Terolta kuulet parhaat alustatalouden konkreettiset opit, jotka jokaisen kasvuyrittäjän tulisi viedä osaksi yrityksen toimintaa. Tero kertoo miten hyödyntämällä alustojen oppeja voi muuttaa omaa liiketoimintaa julkaisemansa Platform Strategy – Transform your Business with AI-kirjan pohjalta. Tulet kuulemaan inspiroivia case-esimerkkejä sekä miten voit soveltaa niiden oppeja omaan liiketoimintaasi.

Tilaisuus on suunnattu jokaisella kasvuyrittäjälle, riippumatta siitä toimitko jo alustataloudessa vai jossain muussa bisneksessä. Keskustelevassa verkkotilaisuudessa pääset kuulemaan konkreettiset vinkit sekä esittämään kysymyksiä alustatalouden ja tekoälyn vaikutuksista liiketoimintaan.

Tero Ojanperä, Silo AI:n perustaja

Tero Ojanperä on pohjoismaiden suurimman tekoäly-yrityksen Silo AI:n perustaja ja globaali teknologian ja liiketoiminnan johtaja. Hän toimii työelämäprofessorina Aalto-yliopistossa, start-up sijoittajana sekä useiden pörssi- ja kasvuyritysten hallituksissa. Vuodet Nokian teknologia- ja strategiajohtajana toivat hänelle kokemusta globaalin liiketoiminnan rakentamisesta sekä menestyneen suuryrityksen muutoshaasteista. Fast Company lehti on valinnut Teron yhdeksi maailman liiketoiminnan luovimmista henkilöistä ja World Economic Forum valitsi hänet arvostetuksi Young Global Leaderiksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: taina.brandstack@boardman.fi, puh. 0440 199 553