Miten viedä voittava strategia käytäntöön?

Miten viedä voittava strategia käytäntöön?

Miten viedä voittava strategia käytäntöön?

Voittava strategia on luotu mutta miten viedä se käytäntöön? Miten osallistaa henkilöstö osaksi strategiaprosessia? Mitä hallituksessa tulee ottaa huomioon staregian jalkauttamisessa?

Lämpimästi tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja kuulemaan yrittäjältä yrittäjälle vinkkejä Boardman Grown Miten viedä voittava strtaegia käytäntöön? -tilaisuuteen 14.3.2023 klo 14.00 -17.00. Sofia Helsinkiin. Konkreettisia vinkkejä ja tarinoita strategian käytäntöön viemisestä kuulet asiantuntijoiltamme Lauri Ratia, yritysjohtaja ja hallitusammattilainen, Lotta Kopra Advisor ja Shareholder Spinnovalta sekä Futuricen perustajalta, Hanno Nevanlinnalta. Tilaisuudessa kuulet yrittäjältä yrittäjälle miten haasteet strategian käytäntöön viemisessä taklataan, miten henkilöstö osallistetaan ja tarinoita strategiaprosessista.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti kasvuyrittäjille ja kasvujohtajille ja se järjestetään yhteistyössä Teknologiateollisuuden, PwC:n ja InHunt Groupin kanssa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Ilmoittautuminen on sitova. Varaamme tilaisuuteen tarjoiluja ja haluamme vähentää no-showsta aiheutuvaa ruokahävikkiä. Mikäli olet ilmoittautunut tilaisuuteen, mutta et pääse paikalle, ilmoitathan esteestä viimeistään 3 päivää ennen tilaisuutta. Veloitamme tämän jälkeen tulleista peruutuksista ja ilmoittamatta jättämiviltä 35 euron suuruisen no-show -maksun.