Miten viedä voittava strategia käytäntöön?

Miten viedä voittava strategia käytäntöön?

Miten viedä voittava strategia käytäntöön?

Voittava strategia on luotu mutta miten viedä se käytäntöön? Miten osallistaa henkilöstö osaksi strategiaprosessia? Mitä hallituksessa tulee ottaa huomioon staregian jalkauttamisessa?

Lämpimästi tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja kuulemaan yrittäjältä yrittäjälle vinkkejä Boardman Grown Miten viedä voittava strtaegia käytäntöön? -tilaisuuteen 14.3.2023 klo 14.00 -17.00. Sofia Helsinkiin. Konkreettisia vinkkejä ja tarinoita strategian käytäntöön viemisestä kuulet asiantuntijoiltamme Lauri Ratia, yritysjohtaja ja hallitusammattilainen, Lotta Kopra Advisor ja Shareholder Spinnovalta sekä Futuricen perustajalta, Hanno Nevanlinnalta. Tilaisuudessa kuulet yrittäjältä yrittäjälle miten haasteet strategian käytäntöön viemisessä taklataan, miten henkilöstö osallistetaan ja tarinoita strategiaprosessista.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti kasvuyrittäjille ja kasvujohtajille ja se järjestetään yhteistyössä Teknologiateollisuuden ja PwC:n kanssa.

 

Lotta Kopra – Advisor & Shareholder, SPINNOVA

Lotta Kopra on yritysjohtaja, joka on keskittynyt erityisesti digitaaliseen transformaatioon ja vihreään siirtymään. Viimeaikaisessa työssään Green Transition Scaleup SPINNOVAn kaupallisena johtajana Kopra rakensi ja johti kaupallisia toimintoja, mukaan lukien myynti ja kumppanuudet, brändi ja markkinointi, tuotehallinta ja liiketoiminnan kehittäminen. Hänen saavutuksiinsa kuului kaupallisten sopimusten tekeminen maailmanlaajuisten toimijoiden, kuten Adidaksen, H&M:n ja The North Facen, kanssa; tuotelanseerausten toteuttaminen mm. adidas TERREX ja ARKET; hyvän näkyvyyden omaavan materiaalibrandin rakentaminen; ja C-kierroksen rahoituksen hankkiminen listautumisannin kautta. Kopra on neuvonut useita Fortune 500 -yritysten johtajia heidän digitaalisessa strategiassaan ja rakentanut kaupallisia kumppanuuksia.

 

Riku Heinonen – Toimitusjohtaja, Integrata

Riku Heinonen on Integratan toimitusjohtaja sekä yksi sen perustajista. Integrata Oy on vuonna 2008 perustettu henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua yritysten HR:ään ja palkkahallintoon. Yrityksen kotipaikka on Tampere, ja sen lisäksi sillä on toimipisteet Helsingissä, Porissa, Oulussa ja Turussa. Vuonna 2022 Integrata noteerattiin Financial Timesin ja Statistan FT 1000 Euroopan nopeimmin kasvavat yritykset -listalla, jossa se oli sijalla 980.

 

 

Hanno Nevanlinna – Founder, Director of Culture at Futurice

Hanno Nevanlinna on yksi Futuricen perustajista ja kokenut Futuricen matkan startupista kansanväliseksi yritykseksi. Hän opastaa yrityksiä siinä kuinka merkittävä rooli organisaatiolla ja kulttuurilla on onnistuneiden digitaalisten palvelujen luonnissa. Hän on myös toiminut Futuricen Head of HR toimessa, jolloin yritys valittiin kahdesti sekä Euroopan että Suomen parhaaksi työpaikaksi.

 

 

 

Lauri Ratia – Yritysjohtaja, Hallitusammattilainen & Boardman-partneri

Diplomi-insinööri Lauri Ratia on työskennellyt 50 vuotisen uransa aikana paperi-, konepaja-, elektroniikka- ja rakennusmateriaaliteollisuudessa Stora Enson, UPM Kymmenen, Nokian, Koneen ja Ruduksen (CRH plc) palveluksessa, jossa toimitusjohtajana 1994 – 2007. Vuoden 2007 jälkeen Ratia on toiminut monissa eri hallitustehtävissä mm: VR:n, Spondan, Parocin ja Stockmannin hallituksen puheenjohtajana. Ratia on ollut pelastamassa Turun Telakkaa, Terrafamea ja Stockmannia. Hän toimii edelleen Terrafame Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Ratia on ollut mukana monissa yritysjärjestelyissä niin koti- kuin ulkomailla. Hän on tehnyt aktiivista hallitustyötä 1980- luvun lopulta lähtien.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Ilmoittautuminen on sitova. Varaamme tilaisuuteen tarjoiluja ja haluamme vähentää no-showsta aiheutuvaa ruokahävikkiä. Mikäli olet ilmoittautunut tilaisuuteen, mutta et pääse paikalle, ilmoitathan esteestä viimeistään 3 päivää ennen tilaisuutta. Veloitamme tämän jälkeen tulleista peruutuksista ja ilmoittamatta jättämiviltä 35 euron suuruisen no-show -maksun.