Mitä kasvuyrittäjän tulee tietää algoritmivaikuttamisesta?

Mitä kasvuyrittäjän tulee tietää algoritmivaikuttamisesta?

Lämpimästi tervetuloa Boardman Grow -jäsentilaisuuteen ”Mitä kaikkea kasvuyrittäjän tulee tietää algoritmivaikuttamisesta?” torstaina 15.9. klo 15.00-16.00 etäyhteyksin Zoomilla.

Elämme tekoälyn aikakaudella, joka vaatii uudenlaista kykyä navigoida algoritmien viidakossa. Olemme siirtyneet ajasta jolloin ihmiset käyttävät algoritmeja aikaan, jolloin algoritmit käyttävät meitä. Pandemia mahdollisti etätyön kaikille, ja samalla verkostojen rakentamisen etänä. Luottamuksen rakentaminen ja skaalaaminen digitaalisissa kanavissa on sen takia tärkeämpää kuin koskaan aiemmin.

Tule kuulemaan mitä kasvuyrittäjän tulee tietää algoritmeistä ja miten ne vaikuttavat sinunkin elämääsi? Vastaukset näihin kysymyksiin kuulet asiantuntijaltamme Mikko Alasaarelalta, joka on kansainvälisesti tunnettu tekoäly-yrittäjä ja algoritmivaikuttamisen asiantuntija.

 

Mikko Alasaarela – Co-founder & CEO, Heychain

Mikko Alasaarela on kansainvälisesti tunnettu tekoäly-yrittäjä ja algoritmivaikuttamisen asiantuntija. Mikko puhuu erityisesti algoritmisista kannustimista, sosiaalisen median algoritmeista sekä tekoälystä mielenhallinnassa.

 

 

 

 

 

Tilaisuus järjestetään ZOOM:illa. Lisätietoa tilaisuudesta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi, puh. 044 0199 553.