KESTÄVÄN KASVUN KULMAKIVET -HYBRIDITILAISUUS

KESTÄVÄN KASVUN KULMAKIVET -HYBRIDITILAISUUS

Miten kasvuyritystä ja sen talentteja johdetaan kasvuun ja kukoistukseen? Mitkä ovat sijoittajien odotukset kestävälle kasvulle? Mitkä ovat keskeiset indikaattorit kasvuyrityksen talouden johtamisessa?

Lämpimästi tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja kuulemaan yrittäjältä yrittäjälle vinkkejä kestävään kasvuun niin talouden, ihmisten ja johtamisen näkökulmasta Boardman Grown Kestävän kasvun kulmakivet -hybriditilaisuuteen 27.10 klo 14.00 Sofia Helsinkiin!

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti kasvuyrittäjille ja kasvujohtajille ja se järjestetään yhteistyössä Teknologiateollisuuden, PwC:n ja InHunt Groupin kanssa.

Tämä on tilaisuus, jota ei kannata missata!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Tilaisuuden ohjelma

Klo 14.00 Tilaisuuden avaus: Moderaattori Samppa Vilkuna, Superson, CEO

Klo 14.05 Talous: Hoiman Tang, Auntien talousjohtaja

Klo 14.25 Johtaminen: Juha Sarsama, Ilmatar Energyn toimitusjohtaja

Klo 14.45 Ihmiset: Petteri Kilpinen, Aavan Virta yksikön johtaja ja päävalmentaja

Klo 15.05 Roundtable -keskustelut

Klo 15.55 Yhteenveto: Opit pienryhmistä + pienryhmien next steps

Klo 16.05 Lopetuspuheenvuoro: Inka Mero, Voima Venturesin perustaja

Klo 16.25 Yhteenveto tapahtuman opeista

Klo 16.30 Cocktailit ja verkostoituminen (vain live-osallistujille)

Puheenvuorojen lisäksi pääset osallistumaan roundtable -keskusteluihin (etänä ja paikanpäällä). Ryhmissä keskustellaan muiden kasvuyrittäjien ja asiantuntijan johdolla tärkeistä ja ajankohtaisista teemoista – yrittäjältä yrittäjälle mentaliteetilla.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Tilaisuudessa oppeja jakamassa

Inka Mero – perustaja, Voima Ventures

Inka Mero on kasvuyrityssijoittaja sekä syväteknologiaan sijoittavan Voima Ventures VC -rahaston perustaja ja johtava osakas. Voima Ventures sijoittaa disruptiivisiin Pohjoismaisiin ja Baltian alueen tiedelähtöisiin kasvuyhtiöihin missionaan ratkoa globaaleja (ympäristö, terveys, resurssien riittävyys jne.) ongelmia tieteen, globaalin yrittäjyyden ja osaavan pääoman keinoin.

Aiemmin Mero on toiminut yli 25 vuotta teknologiasidonnaisilla toimialoilla niin sijoittajana kuin yrittäjänä sekä erilaisissa kansainvälisissä johtotason tehtävissä globaaleissa yhtiöissä ja startupeissa. Hänet on listattu Suomen Top10 vaikutusvaltaisimpien naisjohtajan joukkoon ja hän toimii Nokian Renkaan ja Musti Groupin hallituksessa. Mero on myös enkelisijoittajana yli 30 startupissa ja perustajajäsen seitsemässä yhtiössä.

 

Hoiman Tang – CFO, Auntie, ex-WoltHoiman Tang toimii talousjohtajana Auntiella, jossa hän on työskennellyt toukokuusta 2022 lähtien. Auntie tarjoaa työntekijöille tukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen. Mitattavia tuloksia saadaan aikaiseksi konseptoiduilla, nopeasti käynnistyvillä palvelupaketeilla, jotka perustuvat verkkotapaamisiin Auntien ammattilaisen kanssa. Aiemmin Tang työskenteli Woltilla, jossa hän toimi taloustiimin kehitysjohtajana. Hän oli mukana vahvasti kaikissa Woltin uusien maiden avaamisissa vuosina 2018–2020, yhteensä 19 maassa. Hänen vastuualueisiin kuului laajennustoiminnan tukeminen erityisesti taloushallinto- ja verotusasioissa.

 

 

Juha Sarsama – Toimitusjohtaja, Ilmatar Energy Oy

Juha Sarsamalla on pitkä kokemus kasvuyritysten johtamisesta ja kehittämisestä. Sarsama toimii Ilmatar Energy Oy:n toimitusjohtajana, vuodesta 2020 alkaen. Sarsama siirtyi Ilmattaren palvelukseen sijoitusyhtiö Panostaja Oyj:stä, jossa hän työskenteli pitkään toimitusjohtajana ja sittemmin sijoitusjohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä.

Sarsama toimii lisäksi muun muassa liikejuridiikkaan erikoistuneen Fondia Oyj:n hallituksen puheenjohtajana ja Business Finland Venture Capital Oy:n hallituksen jäsenenä. Koulutukseltaan hän on OTK Helsingin yliopistosta ja hänellä on M.Sc. tutkinto Bostonin yliopistosta (Bryssel).

 

 

Petteri Kilpinen – Johtaja, Aava Virta

Petteri on Aavan Virta yksikön johtaja ja päävalmentaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus johtajana toimimisesta ja hallituskokemusta 20 yrityksestä. Hänen inspiroiviin yritysvalmennuksiinsa ja puhetilaisuuksiin on osallistunut reilun kymmenen vuoden aikana yli kymmenestä maasta päälle 10 000 henkeä.

Vapaa-ajalla Petteri juoksee sekä toimii mm. Uefa Pro ja Olympiakomitean energianpuolustuskurssin rehtorina. Lisäksi hän kirjoittanut useita kirjoja johtamisesta, energiasta ja inspiraatiosta.

 

 

 

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi, puh. 044 0199 553.