Kasvuyritysten trendikyselyn julkistustilaisuus!

Kasvuyritysten trendikyselyn julkistustilaisuus!

Kasvuyritysten trendikyselyn julkistustilaisuus!

💥 Mitkä ovat kasvuyrittäjien keskeiset trendit vuodelle 2023? 💥
Lämpimästi tervetuloa kuulemaan kasvuyrittäjien vuoden 2023 trendeistä yhteistyössä Boardman Grown ja Johdon Agendalla toteuttaman kasvuyritysten trendikyselyn tulosten julkistustilaisuuteen!

Tilaisuuden alussa Riikka Tanner avaa keskeisiä tuloksia, jonka jälkeen tuloksia haastetaan paneelikeskustelussa. Paneelissa kuullaan kokeneita kasvuyrittäjiä ja asiantuntijoita:

  • Futuricen perustaja sekä yrityksen tekoälystä ja kehityksestä vastaava johtaja Tuomas Syrjänen,
  • kokenut hallitusammattilainen Fredman Group Oy sekä Kasvuryhmän hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman,
  • Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle.

Paneelikeskustelua vetää PwC:n partneri Marko Korkiakoski. Tilaisuutta moderoi Boardman Grown hallituksen jäsen Suvi Johansson.

Ilmoittaudu mukaan verkostoitumaan ja kuulemaan tuloksista livetilaisuuteen keskiviikkona 18.1.2023 klo 8.00.-10.00. PwC:n tiloissa. Tilaisuuteen on rajattu osallistujamäärä, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Ilmoittautuminen on sitova. Varaamme tilaisuuteen tarjoiluja ja haluamme vähentää no-showsta aiheutuvaa ruokahävikkiä. Mikäli olet ilmoittautunut tilaisuuteen, mutta et pääse paikalle, ilmoitathan esteestä viimeistään 3 päivää ennen tilaisuutta. Veloitamme tämän jälkeen tulleista peruutuksista ja ilmoittamatta jättäviltä 35 euron suuruisen no-show -maksun.

Tilaisuudessa paneelissa tuloksia haastavat:

Riikka Tanner on johdon neuvonantaja ja strategi, joka suhtautuu intohimoisesti tulevaisuuteen ja liiketoiminnan trendeihin. Johdon agendalla on vuonna 2019 Riikka Tannerin perustama mediabrändi, joka keskittyy huippujohtamisen trendeihin johtajille ja johtajiksi pyrkiville. Brändin ytimessä on vuosittain julkaistava trendiraportti ja podcast-sarja, joka nostaa esiin joitain nousevista trendeistä inspiroivien vieraiden kanssa.

Peter Fredman toimii Fredman Groupin hallituksen puheenjohtajana ja omistajana. Lisäksi hän toimii Kasvuryhmän hallituksen puheenjohtajana. Fredman toimii myös Topbox Oy:n, ja Niemen Tehtaat Oy:n, Levi Black Oy:n, Marketing Finland ry:n, ELO – Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ry:n ja perustamansa Fredman Capital Oy:n hallituksissa. Fredmanin johdolla Fredman Group on uudistunut ja investoinut vahvasti uusiin tieto- ja teknologialähtöisiin ammattikeittiöpalveluihin nykyisen liiketoiminnan lisäksi. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 32,1 MEUR.

Minna Helle on Teknologiateollisuus ry:n varatoimitusjohtaja sekä työ, osaaminen ja innovaatiot -yksikön johtaja. Teknologiateollisuuden toimiala vastaa 50 %:sta Suomen vientiä sekä 65 %:sta yksityisiä T&K-investointeja. Helteellä on pitkä ja poikkeuksellisen laaja-alainen kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, lobbauksesta, työmarkkinoista ja neuvottelutoiminnasta. Hän toimii mm. Työeläkevakuutusyhtiö Elon, Työllisyysrahaston ja Maanpuolustuskurssiyhdistyksen hallituksissa. Pro Com ry. valitsi hänet vuoden viestintäammattilaiseksi vuonna 2017. Helle toimi silloin valtakunnansovittelijana, missä toimessa hän oli ensimmäinen nainen Suomessa.

Tuomas Syrjänen on yksi Futuricen perustajajäsenistä ja toimi yhtiön toimitusjohtajana vuosina 2008–2018. Hänen johdollaan Futurice kymmenkertaisti liikevaihtonsa ja kasvoi eurooppalaiseksi toimijaksi. Fakta-lehti valitsi hänet vuoden johtajaksi 2013.Tällä hetkellä Tuomas vastaa Futuricen data & AI-uudistumisohjelmasta. Hän on erityisen kiinnostunut datan ja tekoälyn hyödyntämisestä yritysten päätöksenteossa, prosesseissa sekä liiketoimintamallien innovoinnissa. Futuricen lisäksi Tuomas toimii Flow Technologiesin hallituksen puheenjohtajana sekä Vaisalan, WithSecuren, Taalerin sekä Futuricen hallituksissa.