Kasvuyrittäjäilta powered by Pecha Kucha

Kasvuyrittäjäilta powered by Pecha Kucha


Järjestämme “Kasvumatkalla – otin riskin ja mitä siitä seurasi” – teemaisen kasvuyrittäjäillan torstaina 23.5. klo 17.30 alkaen Epicenterissä.

Ilta järjestetään jo perinteeksi muodostuneena Pecha Kucha -tilaisuutena, jonka tarkoituksena on inspiroida ja innostaa. Pecha Kucha on japania ja tarkoittaa suomeksi “pulinaa” ja illan aikana kukin alustaja pitää lyhyen ja ytimekkään esityksen kuvaten omaa kasvumatkaansa.

Kokemuksia ja näkemyksiä jakavat monipuolisesti kasvuyrittäjät sekä yritysjohdon edustajat. Alustajille on asetettu haaste suoriutua 20 diakuvan selittämisestä reilussa kuudessa minuutissa – jokaisen kuvan selittämiseen annetaan 20 sekuntia aikaa.

Ensimmäisiksi pechaajiksi ovat jo lupautuneet:

  • Alina Tomnikov näyttelijä
  • Eka Ruola hasan partners group, toimitusjohtaja
  • Sallamaari Muhonen Netprofile Finland Oy, viestintäkonsultti & partneri
  • Laura Pääkkönen Bonfire Agency, toimitusjohtaja ja co-founder
  • Niina Ihalainen IHA-lines Oy Helsinki Cruises, laivuri, MBA, BBA, partneri, 
  • Joni Jaakkola Optimal Performancen toimitusjohtaja, voimaharjoitteluvalmentaja, innostava luennoitsija ja tietokirjailija
  • Riku Asikainen, Evli Growth Partners, Founder & Managing Partner
  • Jyri Paavilainen, Head of Content, Suksee, Karaoken MM-mitalisti

Illan aikana kuulemme siis dynaamisen setin lyhyitä, mutta mielenkiintoisia ja innostavia kasvutarinoita. Esitysten jälkeen on luvassa vapaamuotoista verkostoitumista illallisen äärellä.

ILMOITTAUDU MUKAAN KASVUYRITTÄJÄILTAAN TÄSTÄ!

 

Illalliskortin hinta on 120€ +alv (Boardmanin verkoston jäsenille illalliskortti -20%) , joka sisältää illallisen virvokkeineen.

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi, 0504123133.

 

PUHUJAT

 

 

Alina Tomnikov

Näyttelijä

Alina Tomnikov on suomalais-venäläinen näyttelijä, käsikirjoittaja ja esiintymisen ammattilainen, joka kertoo ammatikseen tarinoita. Alina on näytellyt useissa elokuva-, TV- ja teatterituotannoissa, jotka ovat murtautuneet populaarikulttuuriin niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Ammatissaan Alina heittäytyy joka päivä käsittelemään tunteiden ja ihmisyyden laajaa skaalaa laittaen itsensä, kokemusmaailmansa ja herkkyytensä likoon.

 

 

 

 

 

Eka Ruola 

hasan partners group, toimitusjohtaja

Eka Ruola on hasan & partners –konsernin toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja. Ekalla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista, brandin rakentamisesta ja markkinointiviestinnästä. Eka on tällä hetkellä yksi Suomen palkituimmista luovista johtajista – sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Ekalla on suuri intohimo luoda voimakkaasti yleisöä osallistavia toimenpiteitä ja tarinankerrontaa. Eka syleilee jatkuvasti maailman tarjoamia uusia mahdollisuuksia ja elää ja hengittää hasan & partnersin mottoa Never Satisfied. Vuonna 2015 Eka valittiin ensimmäisenä suomalaisena mainostoimistoammattilaisena amerikkalaisen Internationalist-julkaisun Agency Innovator –palkinnon saajaksi. Päivätyönsä lisäksi Eka toimii Vincit Oyj:n hallituksessa.

 

 

Laura Pääkkönen

Bonfire Agency, toimitusjohtaja ja co-founder

Laura Pääkkönen on Suomen ensimmäisen B2B-vaikuttajamarkkointitoimisto Bonfire Agencyn toimitusjohtaja ja co-founder. Pääkkönen on vuosien aikana valmentanut asiantuntijoita ja myyjiä tulokselliseen Social Sellingin hyödyntämiseen, ja tullut tunnetuksi Social Selling –tietokirjan kirjoittajana.

 

 

Joni Jaakkola

Optimal Performancen toimitusjohtaja, voimaharjoitteluvalmentaja, innostava luennoitsija ja tietokirjailija

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka niittää suosiota huumorilla höystetyn, oivaltavan ja ihmisläheisen valmennustapansa avulla työyhteisöissä, valmennuskeskuksessansa ja sosiaalisessa mediassa. Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -valmennuskeskuksen hän omistaa yhdessä vaimonsa tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa.

 

Sallamaari Muhonen

Netprofile Finland Oy, viestintäkonsultti & partneri

Sallamaari on kokenut viestinnän tekijä ja hallitusammattilainen. Tänään hän toimii viestintäkonsulttina ja partnerina teknologiaan erikoistuneessa Netprofilessa. Aikoinaan tv- ja radiokanavilta tutusta toimijasta hän siirtyi taustavaikuttajaksi mm. Tullin tiedotuspäälliköksi ja omistajaohjausministerin lehdistöavustajaksi.

Mitä riskinotosta uralla voi oppia, sen voi lukea hänen kirjastaan Somekohut ja mainekriisit ja kuulla hänen pecha kucha –puheenvuorostaan.

 

 

 

Jyri Paavilainen

Head of Content, Suksee, Karaoken MM-mitalisti

Jyri Paavilainen on Strongholdin sisältöjohtaja, joka tekee monimutkaisesta ymmärrettävää. Olipa kyseessä yrityskulttuurin kirkastaminen ja vahvistaminen, markkinoinnin suunnittelu, sisällöntuotanto tai mikä tahansa muu projekti, joka edellyttää kompleksien asioiden kiteyttämistä helposti pureskeltavaan muotoon, Jyri hoitaa. Päivisin Jyri rakentaa yrityskultteja, iltaisin hän räppää ja runoilee.”

 

 

Niina Ihalainen

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises

Oxfordissa, pörssiyhtiössä ja yhteiskunnassa monin tunnustuksin palkittu monialayrittäjä ja Vuoden palveluyrityksen, helsinkiläisen risteilyvarustamo IHA-Linesin pitkäaikainen kehittäjä ja partner. Helsingin kauppakorkean MBA, BBA, laivan kapteeni ja strategiakonsultti. Piinkova analyysissa, työssä ja valmentajana ja pitkäaikainen yhteiskunnan taustavaikuttaja.

Miksi kvartaalimaailmassakin vuosia työskennelleen, alunperin syntyperäisen saaristolaisen tehtäväksi tuli rikastuttaa monen elämää, edistää Suomea ja keskittyä — merkitykselliseen — näyttävän corporate-uran sijaan. Esikuvia ei ollut, eikä tavallista tietä. Kuin eri elämästä, 30 vuotta sitten, Ihalaisen työt alkoivat anivarhain, tehtaassa — teollisuussiivoajana. Miten sieltä pääsi Oxfordiin, telakalle talous- ja investointiuutisiin, parhaiden valmentajaksi, tai kertomaan Suomen vieraille, Suomen tarinan?

 

Riku Asikainen

Evli Growth Partners, Founder & Managing Partner

Hei, olen Riku yrittäjyyden sekakäyttäjä. Olen ollut mukana 47 kasvuyhtiössä yrittäjänä, sijoittajana ja hallituksen jäsenenä. Aina on ollut suuria suunnitelmia, yleensä mahtavia epäonnistumisia, mutta välillä on osunutkin. Yritän hallita yrittäjyyttäni, mutta pikku neppailu ei ole minun juttuni. Täysillä tai ei mitään.