Kasvuyrittäjäilta powered by Pecha Kucha 2020

Kasvuyrittäjäilta powered by Pecha Kucha 2020

Tervetuloa ”Se oli elämäni paras neuvo” -teemaiseen kasvuyrittäjäiltaan 20.8!

Ilta järjestetään jo perinteeksi muodostuneena Pecha Kucha -tilaisuutena, jonka tarkoituksena on inspiroida ja innostaa. Pecha Kucha on japania ja tarkoittaa suomeksi “pulinaa” ja illan aikana kukin alustaja pitää lyhyen ja ytimekkään esityksen kuvaten omaa kasvumatkaansa.

Kokemuksia ja näkemyksiä jakavat monipuolisesti kasvuyrittäjät sekä yritysjohdon edustajat. Alustajille on asetettu haaste suoriutua 20 diakuvan selittämisestä reilussa kuudessa minuutissa – jokaisen kuvan selittämiseen annetaan 20 sekuntia aikaa.

Ensimmäisiksi pechaajiksi ovat jo lupautuneet:

  • Camilla Tuominen tunnekouluttaja, kirjailija ja vuoden business vaikuttaja 2019
  • Timo Lappi toimitusjohtaja, Heltti Oy
  • Tea Latvala perustaja ja toimitusjohtaja, Teatiamo Industries Oy
  • Sampo Hietanen perustaja ja toimitusjohtaja, MaaS Global
  • Katri Viippola HR:stä, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja, Varma
  • Eeva Kovanen toimitusjohtaja, Kovanen Capital Oy

Illan aikana kuulemme siis dynaamisen setin lyhyitä, mutta mielenkiintoisia ja innostavia tarinoita. Esitysten jälkeen on luvassa vapaamuotoista verkostoitumista illallisen äärellä.

Tilaisuus järjestetään Musiikkitalon ravintolassa 20.8. klo 17.00 alkaen.

Ohjelma: 

17:00     Saapuminen ja ilmoittautuminen
17:30     Ohjelma alkaa
18:15     Illallinen
19:15     Ohjelma jatkuu
20:00     Jälkiruokaa ja verkostoitumista
22:00     Tilaisuus päättyy

ILMOITTAUDU TILAISUUTEEN!

 

Illalliskortin hinta 120€ + alv (-20% Boardman verkoston jäsenet). +alv sisältäen kolmen ruokalajin illallisen virvokkeineen.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi, 050 412 3133.

PUHUJAT

 

Camilla Tuominen

Tunnekouluttaja, kirjailija ja vuoden business -vaikuttaja 2019

Camilla työskenteli aiemmin liikkeenjohdon konsulttina ja perustamansa startupin (Emotion Tracker) toimitusjohtajana kunnes myi sen. Hän on kirjoittanut ja kuvittanut kaksi tunteiden johtamista työelämässä käsittelevää kirjaa (Tunnekuvakirja, 2016 ja Johda tunteita – menesty työelämässä, 2018) ja uusin ilmestyy syyskuussa.

Kuvan ottanut Toni Härkönen

 

 

Sampo Hietanen

MaaS Globalin perustaja ja toimitusjohtaja

Sampo Hietanen on suomalaisen nopeasti kasvavan MaaS Globalin perustaja ja toimitusjohtaja, joka johtaa vallankumousta 10 000 miljardin euron liikennealalla. MaaS, Mobility as a Service, tarkoittaa, että auton ostamisen sijaan ihmiset ostavat kaikki tarvitsemansa liikkumispalvelut palvelupakettina ja käyttävät sitä älylaitteella. MaaS on parhaillaan muuttumassa konseptista ja liiketoimintamallista ilmiöksi joka ottaa ruuhkaiset kaupunkimme takaisin autoilta asukkaille ja vähentääkseen radikaalisti planeetan liikkumisen ekologista kuormitusta.

Maas Globalin Whim-sovellus valloittaa tällä hetkellä maailmaa kaupunki kaupungilta ja tukena ovat liikkumisen jättiläiset, kuten Toyota, British Petroleum, Mitsubishi, Denso, Mitsui Fudosan, Transdev ja Karsan. Sampon tulevaisuuden visio on osittain tekninen, mutta pohjimmiltaan inhimillinen: ”Teknologia on jo täällä. Meidän on vain selvitettävä asiakkaidemme unelmat ja rakennettava palvelut vastaamaan niitä.”