Kasvua digitaalisuudella sparrausryhmä alkaa! Tule mukaan!

Kasvua digitaalisuudella sparrausryhmä alkaa! Tule mukaan!

Kasvua digitaalisuudella sparrausryhmä alkaa! Tule mukaan!

Digitalisoinnilla yritykset voivat helpottaa arkeaan parantaa kilpailukykyään ja luoda mahdollisuuksiaan kasvuun. Digitalisaatiosta saa parhaan hyödyn, kun sen ottaa mahdollisimman pian osaksi yrityksen toimintaa. Olennaisinta on avoin asenne tutustua uusin mahdollisuuksiin ja ottaa se ensimmäinen askel.

👉🏻 Mitä ovat digitalisuuden keinovalikoimat?

👉🏻 Miten vahvistaa toimitusvarmuutta digitalisoimalla?

👉🏻 Miten löytää konkreettisia keinoja, jotka mahdollistavat kasvuloikkia

Käynnistämme alkuvuodesta 2023 sparrausryhmän, jossa syvennytään keskustelemaan kasvuyhtiöiden haasteista digitaalisaation saralla ja jaetaan kokemuksia ja oppeja.

Tule mukaan sparraamaan digitaalisista ratkaisuista yhdessä muiden kasvuyrittäjien kanssa!

 

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmään tästä!

 

Sparrausryhmää luotsaa DIMECC:in liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija Tomi Kankainen. Tehtävässään Tomi auttaa asiakkaita tunnistamaan ja toteuttamaan uusia digitaalisia liiketoimintamahdollisuuksia. Tomilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yrityksen liiketoimintojen johtamisesta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Hän on aikaisemmin työskennellyt CDO:na ja MOM-ohjelmistojen, joustavien valmistusjärjestelmien ja robotiikkaan perustuvan automaation toimittaja Fastems Oy Ab:n MOM-ohjelmistoliiketoiminnan johtajana.

Kuhunkin sparrausryhmään osallistuu noin 6-8 kasvuyrittäjää ja ryhmät tapaavat säännöllisesti noin 3-4 kertaa vuoden ajan. Pienryhmien kokoontuminen tapahtuu pääosin digitaalisesti, joten vertaissparraukseen voi osallistua paikkariippumattomasti. Pienryhmiin osallistuu yrittäjien lisäksi myös moderaattori sekä teemojen mukaan vaihtelevasti myös asiantuntijoita.

Sparrausryhmät toimivat osana ”Yhdessä kasvuun” -hanketta yhteistyössä Teknologiateollisuuden, PwC:n ja InHunt Groupin kanssa. Tavoitteena on inspiroida yrityksiä kasvuun ja tarjota pienryhmätyöskentelyn kautta vertaistukea kasvujohtajille!

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmään tästä!

Täyttämällä yllä olevan lomakkeen osoitat kiinnostuksesi osallistua sparrausryhmään, ja olemme sinuun yhteydessä sparrausryhmien muodostamiseen liittyen.