Kaaoksesta Kasvuun Tampere 3.9.

Kaaoksesta Kasvuun Tampere 3.9.

Boardman Grow on käynnistänyt kaksivuotisen Kaaoksesta Kasvuun -kasvuyritysten vauhdittamishankkeen, jonka tavoitteena on poistaa kasvun esteitä kehittämällä ja jakamalla parhaat neuvot ja opit pk- ja kasvuyritysten johtamiseen, hallitustyöskentelyyn ja kansainvälistymiseen liittyen.

Vauhdittamishankkeen kolmas kasvusparraustilaisuus järjestetään Tampereella 3.9., jossa kokeneet yrittäjät ja asiantuntijat ovat keskustelemassa kokemuksistaan kasvun haasteista, riskeistä ja niiden ratkaisemisesta.

Olet erittäin lämpimästi tervetullut mukaan Kaaoksesta Kasvuun! Tampereen kasvusparraustilaisuuteen tiistaina 3.9.2019 klo 11.45-17.00, Technopolis Yliopistonrinteeseen Kalevantie 2.

Ohjelma

11:45   Saapuminen ja ilmoittautuminen


12:15   TILAISUUDEN AVAUS:

Kasvuyritysten vauhdittamishanke

Rasmus Nybergh, Boardman Grow


12:30  KEYNOTE: Hallitustyöskentelyn hyödyt kasvuyrityksessä, Ismo Salminen, Tampereen kauppakamari, HHJ-kehitys


12:50  KEYNOTE: Digitaalinen markkinointi & myynti globaalilla markkinalla

Heikki Väänänen, CEO, HappyOrNot


13:20  Tauko


13:50  ROUNDTABLE -keskustelut, kierros 1


14:50   Tauko


15:10   ROUNDTABLE -keskustelut, kierros 2


16.10    Tauko


16:15   YHTEENVETO: Päivän opit ja seuraavat askeleet, Rasmus Nybergh, Boardman Grow


16:30  Virvokkeita ja verkostoitumista

 

 

Heikki Väänänen, 39, on toiminut puolet iästään yrittäjänä. Idean HappyOrNot Oy:n tarjoamaan palveluun Heikki sai n. 15 vuotta sitten saadessaan huonoa asiakaspalvelua eräässä liikkeessä. Hän jäi miettimään, miten palautteen antamismahdollisuuksia tulisi parantaa. Heikille syntyi idea uudesta palvelusta, joka jäi kypsymään ajatuksiin muutamaksi vuodeksi. Näiden vuosien aikana hän valmistui Tampereelta diplomi-insinööriksi ja valmistumisen jälkeen aika kului oman peliyhtiö Universomo Oy:n kansainvälistämisen parissa, hänen ollessa tuolloin vain 20-vuotias. HappyOrNot perustettiin vuonna 2009. Asiakastyytyväisyyttä mittaavia ”hymiölaitteita” löytää nykyään useista eri paikoista, mm. lääkäriasemilta, apteekeista ja ruokakaupoista yli 120 maasta. Palvelun avulla on kerätty jo yli miljardi palautetta ja HappyOrNot rakentaa maailman johtavaa mikropalautteen alustaa.  ”Hymiölaite” ja palautteen keräämisen idea on simppeli ja laite on helppokäyttöinen. Palvelu toimii pelinomaisesti ja HappyOrNot:n analytiikan avulla yritys voi parantaa palveluaan ajantasaisesti. Yritys työllistää globaalisti yli 150 henkilöä  ja yrityksen tavoite on noin 23M€ myyntiä vuonna 2019, keskittyen USA:n ja Euroopan markkinoille.


Ismo Salminen on taustaltaan asiantuntijayrittäjä, yritysjohtaja, juristi ja hallituspartneri, jolla on kokemusta sekä liikkeenjohdon että liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. Viime vuodet hän on keskittynyt koko ajan enemmän pk-yritysten hallitustyön kehittämiseen. Hän on kokenut hallitustyön tekijä ja kouluttaja, joka kehittää nykyään päätyönään Tampereen kauppakamarissa Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ -ohjelmaa.

 


Voit ilmoittautua kahteen Round table-keskusteluun, jotka käydään seuraavista teemoista:

  • Kansainvälistyminen ja kasvu

Alustajana Annamaria Sola, Framerylta & Round Table -keskustelun vetäjänä toimii Anne Launis ja Matti Pennanen PwC:ltä

  • Kasvun rahoitus

Alustajana Rainer Antila, Merus Power Dynamicsilta & Round Table -keskustelun vetäjänä toimii Essi Ojala Nordealta

  • Kasvun tukeminen oikeiden henkilövalintojen avulla,

Alustajana Johanna Salmi ja Mari Yli-Koivisto, M-Files Oy:ltä & Round Table -keskustelun vetäjänä toimii Jarkko Sipiläinen MPS:ltä

  • Mutkat suoriksi – Miten automatisoida yrityksen prosesseja?

alustajana Antti Eerola, Jackbot Oy:ltä & Round Table -keskustelun vetäjänä toimii Samuli Saviala EMU Growth Partnersilta.

  • Valtakunnallisen uuden brändin lanseeraaminen ja paikallisten olemassa olevien asiakkaiden huomioiminen – kauhun tasapaino?

alustajana Satu Kuusinen, Väreltä, Round Table -keskustelun vetäjänä toimii Lassi Miettinen hasan & partnersilta

  • Johtamisen haasteet kasvussa

Alustajana Jarno Mäki , CEO, Onrego Oy:ltä & Round table -keskustelun vetäjänä toimii Ville Puumala Varmalta

 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Kenelle?

Hanke ja Kasvusparraustilaisuudet ovat maksuttomia ja kohderyhmänä ovat pk- ja kasvuyritysten omistajat ja johtoryhmän sekä hallituksen jäsenet, jotka haluavat, että yritys kasvaa ja uskovat hyötyvänsä muiden vastaavista opeista ja kokemuksista. Parhaita eväitä tilaisuus ja koko hanke tarjoaa yrityksille, joilla on jo vakiintunutta toimintaa, palkattua henkilökuntaa, tahto hakea uutta kasvua ja/tai on liiketoiminnassa erityistä skaalautuvuutta.

Mikäli et pääse tilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut kasvuhankkeestamme ja muista vastaavista tilaisuuksista, ilmoittaudu mukaan tästä.