Kaaoksesta kasvuun digisparraus 2.9. klo 8.30-11.00

Kaaoksesta kasvuun digisparraus 2.9. klo 8.30-11.00

Viime vuonna Kaaoksesta kasvuun -kasvuyritysten vauhdittamishankkeen kohokohtina olivat neljä kasvusparraus -tilaisuutta, joissa noin 300 kokenutta yrittäjää ja asiantuntijaa olivat keskustelemassa omista kokemuksistaan kasvun haasteista ja niiden ratkaisemisesta.

Mikä kasvussa kanittaa? Kasvuun ei tarvita taikatemppuja vaan tärkeää on löytää sopivia, konkreettisia keinoja omien kasvuhaasteiden ratkaisemiseen. Ensimmäisen vuoden aikana hankkeessa yrittäjiä autettiin ymmärtämään, millä osa-alueilla he eniten hyötyisivät lisätuesta. Tänä vuonna haetaan konkreettisia keinoja, joilla yrittäjät voivat ratkoa kasvun haasteitaan. Tilaisuudet järjestetään maksuttomana webinaarisarjana.

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 2.9. klo 8.30-11.00 teemasta Kasvun johtaminen.

Tilaisuuden avaa Anna-Riikka Hovi-Taunila, COO, hasan & partners groupilta teemasta:

The Next New, suomalaiset muutoksessa 2020:
Mitkä ympärillämme tapahtuvista muutoksista ovat todennäköisesti pysyviä ja vaikuttavat arjessa myös kriisin jälkeen? Kuinka yritysten ja brändien tulisi nyt alkaa toimimaan selviytyäkseen kriisistä niin vahvana kuin mahdollista?

 

 

Toisena keynotepuheenvuorona kuulemme Varustelekan toimitusjohtajaa Jari Lainetta teemasta:

Kasvun johtaminen Varustelekalla:
Miten Varusteleka on hyödyntänyt liiketoimintaympäristön muutoksia kasvussa? Miten he hyödyntävät edelleen asiakasdataa sekä miten kokonaisuutta on johdettu?

 

 

Keynote puheenvuorojen jälkeen pääsemme syventymään yhteistyökumppaneidemme fasilitoimissa pienryhmissä konkreettisiin keinoihin, joilla yrittäjät voivat ratkoa kasvun haasteitaan. Osallistuja valitsee yhden alla olevista teemoista, johon hän haluaa osallistuja:

  • Kasvua koronan jälkeen – Kuinka rakentaa uuteen markkinatilanteeseen sopeutuva toimintamalli?
    Miten hyödyntää kriisin ajalta kerätyt opit kasvussa? Miten varmistaa kyky investoida ja löytää mahdollisuudet? Kasvun suunta: miten tarjooma ja liiketoimintaportfolio tulevat kehittymään?
  • Miksi asiakaskokemus on kasvun keskeisin lenkki? – Konkreettiset vinkit asiakaskokemuksen johtamiseen.
  • Ketterän kasvun johtaminen: oivalluksia ennakoinnin ja reagoinnin tasapainosta
  • Mitä on vastuullinen johtaminen poikkeuksellisena aikana ja koronan muovaamassa maailmassa? Mikä on henkilöstön työkyvyn ja voimavarojen johtamisen merkitys kasvussa?
  • Kasvun rahoitus
  • Ihmisten johtamisella kasvuun. Miten varmistaa osaajien löytäminen ja kehittäminen?

Yrittäjäpaneeli kokoaa pienryhmäkeskustelut yhteen, jotta parhaimmat opit ja keinot tulevat jaetuksi jokaiselle osallistujalle!

ILMOITTAUDU TILAISUUTEEN TÄSTÄ! 

Webinaarisarja jatkuu 1.10. 8.30-11.00 teemasta Hallituksen rooli kasvussa ja 5.11. 8.30-11.00 teemasta Kansainvälinen kasvu.

Lisätietoja tilaisuuksista antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 050 412 3133.

 

Kenelle?
Hanke ja Kasvusparraustilaisuudet ovat maksuttomia ja kohderyhmänä ovat pk- ja kasvuyritysten omistajat ja johtoryhmän sekä hallituksen jäsenet, jotka haluavat, että yritys kasvaa ja uskovat hyötyvänsä muiden vastaavista opeista ja kokemuksista. Parhaita eväitä tilaisuus ja koko hanke tarjoaa yrityksille, joilla on jo vakiintunutta toimintaa, palkattua henkilökuntaa, tahto hakea uutta kasvua ja/tai on liiketoiminnassa erityistä skaalautuvuutta.

Hankkeessa mukana: 

Lue lisää kumppaneistamme