Kaaoksesta kasvuun digisparraus 1.10.

Kaaoksesta kasvuun digisparraus 1.10.

Tervetuloa toiseen Kaaoksesta kasvuun digisparraustilaisuuteen 1.10. klo 8.30-11.00 teemasta Hallituksen rooli kasvussa.

Tilaisuudessa on puhumassa Hellon Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Wäänänen siitä, miten Hellonilla on hyödynnettu hallitusta kasvun tukena sekä Tuuli Ikäheimonen LUT yliopistolta kertoo alustavia tutkimustuloksia ”Kasvuyritysten kasvun vauhdittaminen hallitusta hyödyntämällä” -tutkimuksesta.

Keynote puheenvuorojen jälkeen pääsemme syventymään yhteistyökumppaneidemme fasilitoimissa pienryhmissä konkreettisiin keinoihin, joilla yrittäjät voivat ratkoa kasvun haasteitaan. Osallistuja valitsee yhden alla olevista teemoista, johon hän haluaa osallistuja:

  • Omistajastrategian merkitys kasvussa
  • Asiakaskeskeisyyden johtaminen hallituksen agendalla vai ei?
  • Ketterän kasvun hallitustyö kasvun eri vaiheissa
  • Mitä on vastuullinen johtaminen poikkeuksellisena aikana ja koronan muovaamassa maailmassa? Mikä on henkilöstön työkyvyn ja voimavarojen johtamisen merkitys kasvussa?
  • Kasvun rahoitus
  • Ihmisten johtamisella kasvuun – hallituksen rooli osaajien löytämisessä ja kehittämisessä

Yrittäjäpaneeli kokoaa pienryhmäkeskustelut yhteen, jotta parhaimmat opit ja keinot tulevat jaetuksi jokaiselle osallistujalle!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Webinaarisarja jatkuu 5.11. 8.30-11.00 teemasta Kansainvälinen kasvu.

Lisätietoja tilaisuuksista antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 050 412 3133.

 

Kenelle?
Hanke ja Kasvusparraustilaisuudet ovat maksuttomia ja kohderyhmänä ovat pk- ja kasvuyritysten omistajat ja johtoryhmän sekä hallituksen jäsenet, jotka haluavat, että yritys kasvaa ja uskovat hyötyvänsä muiden vastaavista opeista ja kokemuksista. Parhaita eväitä tilaisuus ja koko hanke tarjoaa yrityksille, joilla on jo vakiintunutta toimintaa, palkattua henkilökuntaa, tahto hakea uutta kasvua ja/tai on liiketoiminnassa erityistä skaalautuvuutta.

Hankkeessa mukana: