Jäsentilaisuus: Kasvuyritysten johdon ja hallituksen palkitseminen

Jäsentilaisuus: Kasvuyritysten johdon ja hallituksen palkitseminen

Jäsentilaisuus: Kasvuyritysten johdon ja hallituksen palkitseminen

Järjestyksessään 3. kasvuyritysten palkkatutkimus toteutettiin jälleen Boardman Grown ja Reward Agencyn yhteistyönä syksyllä 2020. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan kasvuyritysten johdon ja hallitusten palkitsemisesta vuoden 2021 ensimmäisessä Boardman Grow -jäsentilaisuudessa keskiviikkona 27.1. klo 15.00-16.30!

Tilaisuuden alustaa Samuli Sistonen, Reward Agencyn perustaja ja toimitusjohtaja. 

Tilaisuus järjestetään Zoomilla.

Kasvuyritysten johdon ja hallitusten palkkatutkimuksen kohderyhmänä olivat voimakasta kasvua hakevat startupit ja pienet ja keskisuuret yritykset. Kasvuyritysten ohella analysoimme johdon palkitsemiskäytännöt pienissä pörssiyhtiöissä. Tilaisuudessa käydään läpi ja keskustellaan mm. seuraavista aiheista:

  • Toimitusjohtajien ja johtoryhmien palkkaus, kannustimet ja hallituspalkkiot kasvuyrityksissä
  • Toimitusjohtajan palkkaus, johdon kannustimet ja hallituspalkkiot pienissä pörssiyhtiöissä

 

Samuli Sistosella on 20 vuoden monipuolinen, kansainvälinen kokemus johtamisesta, henkilöstöjohtamisen kehittämisestä ja suorituksen johtamisen ja palkitsemisen konsultoinnista. Vuosien varrella Samuli on tukenut satoja yrityksiä liiketoiminnan tulosten parantamisessa johtamisen ja palkitsemisen kehittämisen kautta. Asiakkaat ovat edustaneet eri toimialoja ja vaihdelleet globaaleista pörssiyhtiöistä keskisuuriin ja pieniin kasvuyrityksiin niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 050 412 3133. Tilaisuus on tarkoitettu Boardman Grow ja Boardman Alumni -jäsenille.