Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin!

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin!

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin!

Boardman Grow käynnistää ”Yhdessä kasvuun” -hankkeen yhteistyössä Teknologiateollisuuden, PwC:n ja InHunt Groupin kanssa. Hankkeen tavoitteena on inspiroida yrityksiä kasvuun ja tarjota pienryhmätyöskentelyn kautta vertaistukea kasvujohtajille ja siksi käynnistämme vuoden aikana useampia sparrausryhmiä eri teemojen ympärille.

Sparrausryhmät toimivat kasvujohtajien vertaisryhmänä, joissa osallistujat keskustelevat keskenään ja asiantuntijoiden kanssa, saadakseen apua kasvuun liittyvissä kysymyksissä. Seuraavat sparrausryhmät alkavat teemoilla kasvua asiantuntijapalveluilla, kasvua digitalisoimalla ja kasvua SaaS:illa.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen osoitat kiinnostuksesi osallistua sparrausryhmään, ja olemme sinuun yhteydessä sparrausryhmien muodostamiseen liittyen.

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin tästä!

Sparrausryhmien toiminta:

  • kuhunkin sparrausryhmään osallistuu noin 6-8 kasvuyrittäjää ja ryhmät tapaavat säännöllisesti noin 3-4 kertaa vuoden ajan.
  • pienryhmien kokoontuminen tapahtuu pääosin digitaalisesti, joten vertaissparraukseen voi osallistua paikkariippumattomasti.
  • pienryhmiin osallistuu yrittäjien lisäksi myös moderaattori sekä teemojen mukaan vaihtelevasti myös asiantuntijoita.
  • ensimmäinen sparrausryhmä muodostetaan kansainvälistymisteeman ympärille ja vuoden aikana käynnistämme useampia sparrausryhmiä eri teemoilla.

Sparrausryhmät toimivat kasvujohtajien vertaisryhmänä, joissa osallistujat keskustelevat keskenään ja asiantuntijoiden kanssa, saadakseen apua kasvuun liittyvissä kysymyksissä.

Sparrausryhmään osallistuminen on maksutonta. Hankkeeseen liittyen järjestämme myös suuremman tapahtuman kevään aikana, josta tulee lisätietoa pian.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai puhelimitse 0440 199 553