GROWTH STORIES 5.11.-6.11.2019

GROWTH STORIES 5.11.-6.11.2019

GROWTH STORIES 5.11.-6.11.2019

Boardman Grow järjestää tänä syksynä Growth Stories -tapahtumasarjan, joka koostuu kolmesta case-pohjaisesta round table -keskustelusta.

Kahtena peräkkäisenä aamupäivänä 5.-6. marraskuuta klo 8.30-11.00 Helsingissä järjestettävissä keskusteluissa keskitytään kansainvälistymisen keinovalikoimaan. Perinteisen seminaarin sijaan kyse on kohtaamisista, jossa kasvuyrittäjät jakavat kokemuksiaan ja sparraavat toisiaan.

Growth Stories -keskustelujen tavoitteena on tarjota kasvuun tähtäävien yritysten vastuuhenkilöille vertaistukea ja inspiraatiota. Kunkin keskustelun alustuksessa suomalainen yrittäjä avaa strategisia kilpailuetuja, joiden varassa hän on vienyt yritystään maailmalle. Alustusten pohjalta käytävissä round table -keskusteluissa pureudutaan siihen, millaisilla strategioilla kansainväliset markkinat avautuvat, ja millaisiin haasteisiin on syytä varautua.

Tilaisuuksien parasta antia ovat avoimet kuvaukset siitä, millaisia tilanteita kansainvälistymistä valmisteltaessa ja sen aikana kohdattiin, miten alkuperäinen valinta piti tai muuttui, ja millaisin keinoin hankalistakin tilanteista selvittiin.

Uusi tapahtumasarja on jatkoa Growth Board -seminaareille, joita on järjestetty syksyisin vuodesta 2013 saakka: yrittäjien alustamat round table -keskustelut ovat olleet myös Growth Boardien suosituinta ydintä.


OHJELMA:

Ti 5.11.

Liiketoimintakonseptien kansainvälistäminen ja skaalaaminen globaalisti – Jussi Lystimäki, Adevinta, VP

Ke 6.11.

Case Relex: akateemista tutkimusta + uusinta teknologiaa = huikeaa kasvua – Mikko Kärkkäinen, Relex, Group CEO

Case Vellamo – tarina suunnittelijan silmin matkasta ja yhteistyöstä – Aki Vänni, Designer


Kaikki tilaisuudet järjestetään Boardmanin Olohuoneella (Urho Kekkosen katu 2 C, 7. krs) klo 8.30-11.00. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea ja ilmoittaudu mukaan!

 

Tapahtumat ovat Boardman Grow’n VIP-jäsenille ja Boardman Partnereille maksuttomia. Muille tilaisuudet maksavat 30 €/keskustelu. Tapahtumissa on tarjolla aamiaista.

Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta perimme 30€ no-show -maksun. 

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä!

Lisätietoja tapahtumasta antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 0504123133.