Boardman Grow -jäsenten glögitilaisuus

Boardman Grow -jäsenten glögitilaisuus

Lämpimästi tervetuloa Boardman Grow -jäsenten glögitilaisuuteen 17.12. klo 15-17! Tule juomaan kanssamme hyöryävät jouluglögit, oppimaan uutta ja vaihtamaan kuulumisia muiden kasvuintoisten jäsenten kanssa.

Kasvuyrittäjän ei koskaan tule jäädä yksin, ja siksi onkin tärkeää muistaa hyödyntää strategisen tason neuvonantajia. Tilaisuudessa pääset kuulemaan Tarja Ilvosen puheenvuoron Advisory Boardista, ja miten se voi toimia kasvuyrittäjän strategisen päätöksenteon tukena. Kuulet parhaimmat käytännön vinkit Advisory Board -toiminnan suunnitteluun, starttiin ja johtamiseen. Tarja kertoo myös Advisory Board -toiminnan win-win-win -periaatteesta.

Tilaisuus on tarkoitettu Boardman Grown jäsenille, ja he ovat saaneet kutsun tapahtumaan.

 

Tarja Ilvonen, Senior Headhunter, Johtaja Board Competencies InHunt Group

Tarjalla on mittava kokemus monipuolisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja muutosjohtamisesta. Hän on toiminut mm. toimitusjohtajana, Group Controllerina ja konsulttina. Tarja on ollut useiden johtoryhmien jäsenenä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hänellä on takanaan pitkä ura finanssialalla, sekä kokemusta myös mm. tutkimus- ja analytiikkatoiminnasta.