Future Stories: Ennakointi osana strategista johtamista: tutkimustuloksia ja käytännön kokemuksia

Future Stories: Ennakointi osana strategista johtamista: tutkimustuloksia ja käytännön kokemuksia

Osallistava ja jatkuva tulevaisuustyö osana strategista suunnittelua ja innovaatiotyöskentelyä on kovassa nosteessa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Esityksessä kuulet mm. käytännön kokemuksia maailman johtavien yritysten työskentelytavoista ja työn hyödyistä. Lisäksi esityksessä on mukana tärkeimpiä poimintoja kymmenille yrityksille tehdyn kansainvälisen kyselyn kootuista tuloksista.

Puhujana jäsentilaisuudessa on Panu Kause. Hän on FIBRES Onlinen (www.fibresonline.com) päävastuullinen yrittäjä. Hänen yrityksensä kehittämä FIBRES on älykäs uudenaikaisen markkinaseurannan ja ennakointityön sovellus. Panu on päivittäin tekemisissä mm. joidenkin maailman suurimpien yritysten ennakointi-, strategia- ja innovaatiotyön kanssa.

Panu on ollut pitkään mukana Boardman Grown toiminnassa ja VIP-jäsenenäkin jo useita vuosia. Hän on myös Aalto EE:n pitkäaikainen kouluttaja ja Suomen strategisen johtamisen seuran jäsen.

 

Tilaisuus on tarkoitettu Boardman Grow -jäsenille sekä Boardman partnereille. Lisätietoja tilaisuudesta antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 0504123133.