PERUTTU Finance Stories: Case Invesdor – Joukkorahoitus ja digitaaliset rahoitusalustat

PERUTTU Finance Stories: Case Invesdor – Joukkorahoitus ja digitaaliset rahoitusalustat

Koronaviruksen tartuntariskien rajaamiseksi olemme ryhtyneet toimenpiteisiin Boardmanin kevään tapahtumien osalta ja peruneet kaikki tapahtumat 13.4 saakka. Seuraamme aktiivisesti vallitsevaa tilannetta.

 

Tervetuloa Boardman Grow:n jäsentilaisuuteen 18.3. klo 8.30 alkaen, jossa Tero Weckroth on puhumassa teemasta Case Invesdor – Joukkorahoitus ja digitaaliset rahoitusalustat!
Tero vastasi Invesdorin puolelta järjestelystä, jossa Invesdor osti itävaltalaisen kilpailijansa Finnest GmbH:n vuonna 2019. Fuusiossa syntynyt Invesdor Group on Euroopan laajuinen digitaalisen investoinnin ja rahoituksen alusta, joka palvelee yrityksiä kaikissa elinkaaren vaiheissa startupeista suuryrityksiin. Fuusion kautta Invesdor Groupista tuli johtava finanssiteknologiatoimija (FinTech) Eurooppassa.

Tule kuulemaan Teron yrityskaupan mukana tulleita oppeja laajalti omistettujen listaamattomien yhtiöiden ominaisuuksista!

Tero Weckroth on Helsinkiläinen bisnesenkeli, kanssayrittäjä sekä Boardman Grow:n jäsen. Tero teki 15 vuoden uran kansainvälisessä lääketeollisuudessa ja investointipankeissa ja toimii nykyisin start-up ja kasvuyritysten hallituksissa. Hän keskittyy toiminnassaan life science- ja fintech-toimialoihin ja jälkimmäisen kautta hän on toiminut Invesdor Oy:n hallituksen puheenjohtajana kuusi vuotta. Tero kuului Brysseliläisen etujärjestön European Crowdfunding Networkin hallitukseen vuosina 2015-2017.

Tilaisuuden jälkeen verkostoitumista voi jatkaa yhteisellä omakustanteiselle lounaalla Kampin Huipun ravintolassa.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi, 050 412 3133