Digifoorumi: Datan ja tekoälyn mahdollistamat uudet kasvureseptit 11.5.

Digifoorumi: Datan ja tekoälyn mahdollistamat uudet kasvureseptit 11.5.

Seuraavan Digifoorumi järjestetään teemalla Datan ja tekoälyn mahdollistamat uudet kasvureseptit 11.5. klo 15.00! Tilaisuutta on alustamassa KTT Mika Ruokonen.

Mika Ruokonen on digitaalisen liiketoiminnan pitkän linjan ammattilainen, jolla on laaja-alainen kokemus digitaalisesta murroksesta, digimediasta, digimarkkinoinnista, verkkokaupasta sekä ohjelmistoliiketoiminnasta. Hän on urallaan toiminut mm. tulosyksiköiden vetäjänä, strategia- ja liiketoimintakehityksen rooleissa, myynti- ja markkinointirooleissa, konsulttina sekä erilaisten monialatiimien esihenkilönä. Viimeiset kolme vuotta Mika on ollut töissä Futuricella.

Mika on viime syksystä lähtien kartoittanut datan ja tekoälyn mahdollistamia uusia liiketoimintamalleja yhdessä eri toimialojen eurooppalaisten yritysten kanssa. Hän on luonut Futuricen työkalupakin, jolla datasta ja tekoälystä voidaan luoda uusia tarjoomia ja ansaintamalleja, siten uutta kasvua liiketoiminnalle. Covid-19 – pandemian tuomien taloushaasteiden myötä monien yritysten tulee miettiä uudelleen liiketoimintansa kasvuresepti; datan ja tekoälyn hyödyntäminen kasvuun voi olla relevantti polku monelle näinä aikoina.

Mikan tästä aiheesta valmistelema kirja ”Growth Reinvented: Turn your data and AI into money” julkaistaan tulevina kuukausina. Tässä esityksessä Mika käy läpi tulevan kirjansa avainteesejä, mm. yrityksissä tunnistettuja datan ja tekoälyn tarjoamia uusia liiketoimintamahdollisuuksia, Futuricen työkalupakkia sekä eri toimialojen konkreettisia yritysesimerkkejä.