PERUTTU! Boardman x DIF: Innovaatiot hallituksen agendalla 9.3.2020

PERUTTU! Boardman x DIF: Innovaatiot hallituksen agendalla 9.3.2020

PERUTTU! Boardman x DIF: Innovaatiot hallituksen agendalla 9.3.2020

 

Korona-viruksen levittyä laajemmin myös Eurooppaan, Neste on päivittänyt yhtiön Koronaan liittyviä turvallisuuskäytäntöjään. Uusien ohjeiden mukaisesti yhtiö peruu toistaiseksi kaikki lähiaikojen isommat tilaisuudet turvatakseen kaikkien turvallisuuden näinä poikkeuksellisina aikoina. Valitettavasti tämä tarkoittaa myös ensi viikoksi Nesteen Pääkonttorille suunniteltua tilaisuuttamme.

 

Tervetuloa Boardmanin ja DIF:n yhteiseen tilaisuuteen 9.3. klo 15.30 alkaen Nesteen Pääkonttorille! Tilaisuuden teemana on Innovaatiot hallituksen agendalla, jossa ovat puhumassa Nesteen Toimitusjohtaja Peter Vanacker sekä Futuricen perustaja Tuomas Syrjänen.
Tilaisuuteen kutsutaan Boardman partnerit, Boardman Grow jäsenet sekä DIF:n jäsenet.

Ohjelma: 
15.30 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
16.00 Tervetuloa, Boardman & DIF

16.10 Keynote – President and CEO, Peter Vanacker, Neste
Peter Vanacker aloitti Nesteen Toimitusjohtajana marraskuussa 2018 toimittuaan sitä ennen CABB Groupin toimitusjohtajana. Vanacker on tehnyt myös pitkän uran erilaisissa johtotehtävissä Bayerilla, jossa hän vastasi muun muassa globaalista polyuretaaniliiketoiminnasta ja monista merkittävistä investointihankkeista.

16.45 Keynote – Founder Tuomas Syrjänen, Futurice
Tuomas Syrjänen on yksi Futuricen perustajajäsenistä ja toimi Futuricen toimitusjohtajana toukokuuhun 2018 saakka. Tällä hetkellä Tuomas toimii mm. Futuricen, Taalerin ja Valtion kehitysyhtiön Vaken hallituksen jäsenenenä.

17.15 Innovaatiot hallituksen agendalla -ryhmätyökeskustelu pöydittäin
17.45 Keskustelun purku / yhteenveto
18.00 Tilaisuuden päätös

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi