Yrityskulttuurin rakentaminen kasvussa 25.3. klo 14.30-16.00

Yrityskulttuurin rakentaminen kasvussa 25.3. klo 14.30-16.00

Tervetuloa Boardman Grown teematilaisuuteen Yrityskulttuurin rakentaminen kasvussa 25.3. klo 14.30-16.00!

Mitä täytyy ottaa huomioon yrityskulttuurin rakentamisessa, kun yhtäkkiä on rekrytoitu huomattava määrä uusia työntekijöitä? Miten tiimi tälläisissä tilanteissa toimii ja millä tavoin kulttuuria tällöin rakennetaan? Tulisiko kulttuuri säilyttää samanlaisena vai tulisiko sitä muuttaa yrityksen kasvaessa?

Näihin kysymyksiin tilaisuuteen saapuu alustamaan Kari Juutilainen, InHunt Groupin toimitusjohtaja sekä kommenttipuheenvuoron kokemuksistaan antaa Jouni Lounasmaa, Start-up säätiön toimitusjohtaja ja Boardman Grow -jäsen. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä! 


Kari Juutilainen on InHunt Groupin toimitusjohtaja ja partneri. Ennen InHuntia Kari on toiminut toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana promotuotealalla, varatoimitusjohtajana maineikkaassa pörssiyhtiössä sekä myyntijohtajana suuressa kansainvälisessä organisaatiossa. Kari tunnetaan erityisesti menestyvien organisaatioiden rakentajana. Hänellä on myös useita hallitusvastuita. Hän toimii mm. Wulff-Yhtiöt Oyj:n puheenjohtajana.

 

Jouni Lounasmaa toimii Start-up säätiön toimitusjohtajana. Säätiö on Slushin, Junctionin, The Shortcutin ja Wave Venturesin emoyhtiö sekä osakkaana Maria01 kampuksessa. Kokemusta hänelle on kertynyt startupeista yli 15 vuoden ajalta, viimeksi liikenteen ohjelmistoja tekevän Kyyti Group Oy:n talous- ja henkilöstöjohtajana. Jounilla on vahva tausta uuden liiketoiminnan kehittämisestä ja rahoituksesta sekä intohimona edistää kestävää yhteiskunnallista muutosta.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Anette Vuorenmaa, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai 050 412 3133