Onnistu kasvun rahoituksessa – parhaat opit kasvuyhtiölle ja sijoittajalle 11.4.2024

Onnistu kasvun rahoituksessa – parhaat opit kasvuyhtiölle ja sijoittajalle 11.4.2024

Suomalaiset kasvuyhtiöt tarvitsevat rahoitusta kasvuun ja sijoittajat ovat kiinnostuneita listaamattomien kasvuyhtiöiden korkeasta tuottopotentiaalista. Tervetuloa mukaan ”Onnistu kasvun rahoituksessa – parhaat opit kasvuyhtiölle ja sijoittajalle” -tilaisuuteen torstaina 11.4.2024 klo 8.30-11.00!

Tilaisuudessa pureudumme listaamattomien yhtiöiden kasvurahoitukseen sekä rahoitusta hakevan yhtiön että kasvusijoittajan näkökulmasta. Pääset kuulemaan vuonna 2023 miljoonia euroja nostaneiden Suomen eturivin kasvuyhtiöiden kokemuksia ja opit mitä kasvurahoituspaketin koostaminen vaatii yhtiöltä nykyisessä markkinatilanteessa ja miten yhtiö voi erottua edukseen. Tilaisuudessa kokemuksia ovat jakamassa Springvestin toimitusjohtaja Aki Soudunsaari, Sulapacin perustaja ja toimitusjohtaja Suvi Haimi sekä Solar Foodsin perustaja ja toimitusjohtaja Pasi Vainikka.

Saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä mahdollisuuksia ja riskejä kannattaa huomioida listaamattomiin kasvuyhtiöihin sijoittamisessa. Aamun päätteeksi voit osallistua sinua kiinnostavaan roundtable-teemakeskusteluun, jossa voit kysyä päivän puhujilta ja keskustelun vetäjiltä mitä tahansa.

Tilaisuus on hyödyllinen kaikille kasvuyrittäjille, kasvuyritysten hallituksen jäsenille ja kasvusijoittamisesta kiinnostuneille. Tilaisuus pidetään Antiloopin tiloissa Hakaniemessä. Boardmanin jäsenet saavat tilaisuuteen henkilökohtaisen kutsun.

Tilaisuuden asiantuntijat:

Aki Soudunsaari – Toimitusjohtaja, Springvest

Aki Soudunsaari on kasvurahoituspalvelu Springvestin toimitusjohtaja. Sarjayrittäjänä hänellä on yli 10 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja kasvuyrittäjyydestä. Hänen missionsa on parantaa ihmisten terveyttä ja onnellisuutta planeettapositiivisella tavalla. Käyttäytymistieteellistaustainen Aki on intohimoinen oppija ja ikuinen optimisti.

 

 

 

Suvi Haimi – Perustaja ja toimitusjohtaja, Sulapac

Suvi Haimi on Sulapacin toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Taustaltaan Suvi on lääketieteellisiin biomateriaaleihin erikoistunut biokemian tohtori, joka ennen yrittäjän uraansa johti tutkimusprojekteja yliopistoissa Suomessa ja Hollannissa. Sulapacin ohella Suvi työskentelee Solidiumin, Kiilto Oy:n sekä Suomen Startup-yhteisön hallituksissa.

Sulapac on kansainvälisesti palkittu materiaali-innovaatioyhtiö, jonka ilmasto- ja ympäristöystävällisillä materiaaleilla korvataan perinteistä muovia lukemattomissa tuotesovelluksissa tinkimättä käytettävyydestä tai estetiikasta.

 

 

Pasi Vainikka – Perustaja ja toimitusjohtaja, Solar Foods

Pasi Vainikka on Solar Foodsin toimitusjohtaja sekä yksi perustajista. Solar Foods on suomalainen elintarvikealan teknologiayritys, jonka missio on mullistaa maailmanlaajuista ruoantuotantoa. Yritys valmistaa proteiinia hiilidioksidista sekä sähköstä.

 

 

 

 

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Springvestin ja PwC:n kanssa.

Lisätietoa tilaisuudesta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai 044 0199553.