Boardman Grow -jäsentilaisuus: Miksi vastuullisuus on välttämätöntä kasvun rahoituksessa?

Boardman Grow -jäsentilaisuus: Miksi vastuullisuus on välttämätöntä kasvun rahoituksessa?

Boardman Grow -jäsentilaisuus: Miksi vastuullisuus on välttämätöntä kasvun rahoituksessa?

Miksi vastuullisuus on välttämätöntä kasvun rahoituksessa? Mitä pääomasijoittaja odottaa kasvuyrityksen ESG-tilanteesta?

Lämpimästi tervetuloa Boardman Grow -jäsentilaisuuteen keskiviikkona 23.11.2022 klo 15:00 – 16:30 kuulemaan ”Miksi vastuullisuus on välttämätöntä kasvun rahoituksessa?” Tilaisuudessa tarjoamme konkreettisia vinkkejä kasvuyrityksen vastuullisuuteen sekä pääomasijoittajan näkemyksen kasvuyhtiöiden vastuullisuusasioiden merkityksestä osana sijoituspäätöksiä ja sijoituskohteiden kehitystyössä. Asiantuntijoinamme tilaisuudessa ovat Suvi Collin, Head of Legal & ESG, Pääomasijoittajat ry sekä Antti Salmela, Partner, Vaaka Partnersilta. Tilaisuuden moderoi Boardman Grown hallituksen jäsen Mari Marsio.

Suvi Collin – Head of Legal & ESG, Pääomasijoittajat

Suvi Collin on Head of Legal & ESG Pääomasijoittajilla. Suvi yhdistää laki-, vero- ja ESG-osaamisen tukemaan kukoistavaa ja kasvavaa suomalaista pääoma- ja pääomasijoitusalaa. Hän keskittyy työssään parhaiden käytäntöjen rakentamiseen sekä yhteistyöhön Suomen PE & VC-ekosysteemin eri toimijoiden kanssa.

 

 

 

Antti Salmela – Partner, Vaaka Partners

Antti on Vaaka Partnersin osakas ja toiminut pääomasijoittajana vuodesta 2007 alkaen. Antti on tällä hetkellä Bolt.Worksin, Nordic Healthcare Groupin ja Molokin hallituksen jäsen. Sijoitustoiminnan lisäksi Antti osallistuu aktiivisesti vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen Vaaka Partnersissa ja sen yhtiöissä.

 

 

Lisätietoa tilaisuudesta antaa Taina Brandstack. taina.brandstack@boardman.fi. tai puh. 044 0199 553.