Boardman Grow -jäsenten kesätilaisuus 15.6. klo 16.00-18.00!

Boardman Grow -jäsenten kesätilaisuus 15.6. klo 16.00-18.00!

Lämpimästi tervetuloa Boardman Grow -jäsenten kesätilaisuuteen 15.6. klo 16.00-18.00! Tule juomaan kanssamme kesän kunniaksi lasit kuplivaa, oppimaan uutta ja vaihtamaan kuulumisia muiden kasvuintoisten jäsenten kanssa.

Kasvuyrittäjän tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu uudistumiskyky, mutta miten pitää huolta kiireen keskellä siitä, että yrittäjä pääsee kehittämään ja uudistamaan itseään? Tilaisuudessa kuulet Boardman Grown jäsenen ja johtamispsykologi Mia Aspegrénin vinkit henkilökohtaisen kehittymisen huoltamiseen sekä saat reseptin kasvuyrittäjän uudistumiseen.

Tilaisuus järjestetään Helsingin keskustassa Kampissa ja tarkka sijainti tullaan ilmoittamaan pian.

 

Mia Aspegrén, Johtamispsykologi

Mia Aspegrén on psykologian ja kulttuuritieteiden maisteri, jonka jatkeeksi hän on suorittanut työ- ja organisaatiopsykologian jatko-opintoja. Mia on kokenut johdon profiloija, rekrytoija ja valmentaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus työelämän menestystekijöistä, johdon ja työyhteisöjen kehittämisestä sekä yksilön potentiaalin löytämisestä. Hän toimii yrittäjänä, konsulttina ja Ura Personal Trainerina sekä neuvonantajana mm. pääomasijoittaja Korona Investin ja sekä Helsingin Kauppakamarin Advisory Boardissa ja hallitusrooleissa.

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai puh. 0440 199 553.