Aamukahvit Heltillä: Datajohtamisesta ajatusjohtamiseen

Aamukahvit Heltillä: Datajohtamisesta ajatusjohtamiseen

Lämpimästi tervetuloa Boardman Grow -jäsenten aamukahveille verkostoitumaan ja aloittamaan päivä inspiroivilla keskusteluilla!

Toukokuun aamukahvit järjestetään keskiviikkona 29.5.2024 klo 8:00-9:30 Heltin tiloissa (Mannerheimintie 12 A, 4. kerros). Tapaamisen teemana on ”Datajohtamisesta ajatusjohtamiseen”, ja alustajiksi saapuvat Heltin perustaja Tanja Lappi sekä Filosofian Akatemian perustaja Lauri Järvilehto.

  • Osallistujille tarjoutuu mahdollisuus kuulla Tanja Lapin kertomana yli 600 tietotyöläisen kokemuksia työn murroksesta ”Ajattelen joskus salaa” -selvityksen pohjalta, sekä syventyä johtajahaastatteluiden taustoihin.
  • Lauri Järvilehto tulee myös syventämään keskustelua inhimillisestä tekoälystä, työyhteisön ajattelun taitojen vahvistamisesta ja siitä, miksi on tärkeää kehittää ajattelukulttuuria organisaatioissa.

Tule keskustelemaan näistä teemoista aamupalan äärellä. Huomoithan, että aamukahveille osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Boardman Grow -jäsenet saavat aamukahveille henkilökohtaisen kutsun.

Lisätietoa tilaisuudesta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai 044 0199553.