24H Intensiivivalmennus

24H Intensiivivalmennus

KASVUJOHTAJA, ET OLE YKSIN!

Olemme rakentaneet kasvuyrityksille interaktiivisen, työpaja-muotoisen valmennuksen modernin kasvuyrityksen kasvun tukemiseksi.

Kaaoksesta kasvuun -valmennus tapahtuu 24 h pituisen vetäytymisen aikana lounaasta lounaaseen, 25-26.10 Sannäsin kartanolla.


Kaaoksesta kasvuun –valmennuksen tavoite on auttaa osallistujia ymmärtämään millä kasvun alueille hän tarvitsee tukea ja mistä tuen löytää. Kaaoksesta kasvuun –valmennus on tarkoitettua kasvuyritysten yrittäjille ja johtajille.

→ Käsitellään kasvun tärkeimmät osa-alueet ja tunnistetaan niiden kehittämisessä tarvittava osaaminen sekä kehitystarpeet. Ohjelmassa mukana sparraajina:

 • Teema 1: ”Ketterä kasvustrategia ja kasvun johtaminen” Markko Vaarnas – Managing Partner, Takeoff Partners
 • Teema 2: ”Henkilöstö ja yrityskulttuuri kasvun moottorina” Marjaana Murtomaa, Agile HR konsultti
 • Teema 3: ”Myyntihenkisen kasvuyrityksen rakentaminen” Mika Aittamäki, – Partner, Rainmaker
 • Valmennuksen fasilitaattori: Rasmus Nybergh, Toimitusjohtaja, Kuveno Oy

→ Vertaillaan erilaisia tapoja löytää tukea, näiden tapojen maksimaalinen hyödyntäminen sekä tekijöiden sitouttaminen

 • Hallitustyö
 • Advisory board
 • Mentori
 • Konsultti / asiantuntija / coach

→ Tuloksena osallistujilla on vastauksia kysymyksiin:

 • “Miten menen eteenpäin minulle haastavimmilla alueilla?”,
 • ”Kenelle voin soittaa kun tarvitsen tukea ja sparrausta?” sekä
 • “Miten sitoutan oikean neuvonantajan?”

Menestystarinat eivät synny yksin tekemällä!

“Erittäin onnistunut tapahtuma, ei pääse pitkästymään tai räpläämään kännykkää vaan metodi piti valmennuksen jäntevänä, osallistava ja innostavana. Jokainen kantoi ilolla vastuuta tilaisuuden onnistumisesta, parasta antia olivat vilkkaat keskustelut ja uudet oivallukset. Tämä on valmennuksen disruptiota parhaimmillaan!” – Valmennuksen käynyt johtaja

Toteutus

Valmennus toteutetaan 24h retriittinä, jossa jokaista osa-aluetta alustaa kokenut yrittäjä, joka on itse käynyt läpi saman kasvukivun ja voittanut sen. Vuorokauden aikana on myös reilusti aikaa saada vertaistukea ja epämuodollista sparrausta sekä valmentajilta, että muilta osallistujilta. Tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

(valmennusta varten majoitutaan yön yli tapahtumapaikalla)

Hae mukaan

Valmennus on ollut hyvin suosittu ja paikkoja on vain rajoitetusti. Suurimman hyödyn saa ne henkilöt, joilla on aito tarve ja halu ottaa kaiken irti valmennuksesta. Näistä syistä, valitsemme hakemusten perusteella 10-14 osallistujaa. Samalla varmistamme, että pystymme räätälöimään sisällön osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hakemus deadline: 31.8.2019


Boardman Grow-verkoston tavoite on inspiroida kasvuun tähtäävien yritysten johtoa ja omistajia, sekä tarjotaoppia ja tukea kasvun kiihdyttämiseen mm. samojen aiheiden parissa painivan vertaisverkoston kautta.

Lisätietoa: anette.vuorenmaa@boardman.fi 0504123133

Pidätämme oikeudet ohjelman ja hinnan muutoksiin.