24h Intensiivivalmennus 24.-25.9.2021

24h Intensiivivalmennus 24.-25.9.2021

KASVUJOHTAJA, ET OLE YKSIN!

Boardman Grow:n 24h intensiivivalmennus järjestetään taas syyskuussa! Intensiivivalmennus järjestetään interaktiivisena ja työpajamuotoisena vetäytymisenä 24.-25.9. Sannäsin kartanolla.

Valmennuksessa osallistujat pääsevät intensiivissä pienryhmäkeskusteluissa sparraamaan toistensa ja valmentajien avustuksella omia kasvun kipupisteitään, pohtimaan millä kasvun alueilla he tarvitsevat tukea ja mistä tarvittavan tuen voi löytää.

Kokeneet eri alojen asiantuntijat tuovat raikkaita näkökulmia ja ideoita eri teemoihin, joita ovat:

Teema 1: ”Kasvun johtaminen ja rahoitus” Markko Vaarnas – Managing Partner, Takeoff Partners

 

 

 

 


Teema 2: ”Myyntihenkisen kasvuyrityksen rakentaminen” Mika Aittamäki, Valmentamisen Topliner

 

 

 


Teema 3. ”Henkilöstö ja yrityskulttuuri kasvun moottorina” Ilse Manner, Vice President of Human Resources, Nomentia

 

 

 


Teema 4: ”Hallitus kasvuyrityksen tukena” Esa Matikainen – Hallituksen puheenjohtaja Digitalist Group & InlineMarket

 

 

 


Teema 5. ”Tuotekeskeinen johtaminen” sekä Valmennuksen fasilitaattori: Rasmus Nybergh, Liiketoimintajohtaja, Alma Talent Oy

 

 

 

Valmennuksessa vertaillaan erilaisia tuen löytämistapoja, niiden maksimaalista hyödyntämistä sekä tekijöiden sitouttamista. Ennen kaikkea valmennus antaa uusia näkökulmia, ideoita, kontakteja oman yritystoimintasi kehittämiseen. Pääset laajentamaan ajatuksiasi ulkopuolisten sparraajien ja muiden osallistujien avulla Sannäsin rauhallisessa kartanomiljöössä verkostoitumista unohtamatta!

Toteutus

Valmennus toteutetaan 24h retriittinä 24.-25.9.2021

  • Hinta: 550€ + alv (sis. majoitus- ja ruokailukulut)
  • Paikka: Sannäsin Kartano (valmennusta varten majoitutaan yön yli tapahtumapaikalla)

Hae mukaan

 

Menestystarinat eivät synny yksin tekemällä!

“Erittäin onnistunut tapahtuma, ei pääse pitkästymään tai räpläämään kännykkää vaan metodi piti valmennuksen jäntevänä, osallistava ja innostavana. Jokainen kantoi ilolla vastuuta tilaisuuden onnistumisesta, parasta antia olivat vilkkaat keskustelut ja uudet oivallukset. Tämä on valmennuksen disruptiota parhaimmillaan!”
”Henkistä ruokaa, verkostoja, oppeja ja oivalluksia- sitä sain Kaaoksesta kasvuun- valmennuksesta. En tietäisi kuinka hemmetin paljosta jäisin paitsi jos en olisi ollut paikalla!”

 

Valmennus on ollut hyvin suosittu ja paikkoja on vain rajoitetusti. Suurimman hyödyn saa ne kasvuyrittäjät, joilla on aito tarve ja halu ottaa kaiken irti valmennuksesta. Näistä syistä valitsemme hakemusten perusteella 10-14 osallistujaa. Samalla varmistamme, että pystymme räätälöimään sisällön osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.


Boardman Grow-verkoston tavoite on inspiroida kasvuun tähtäävien yritysten johtoa ja omistajia, sekä tarjota oppia ja tukea kasvun kiihdyttämiseen mm. samojen aiheiden parissa painivan vertaisverkoston kautta.

Lisätietoa: anette.vuorenmaa@boardman.fi 0504123133

Pidätämme oikeudet ohjelman ja hinnan muutoksiin.