Talous kasvukuntoon sparrausryhmä käynnistyy – hae mukaan!

Talous kasvukuntoon sparrausryhmä käynnistyy – hae mukaan!

Kasvuyrityksen talouden tulee olla kunnossa, jotta se voi jatkaa kasvuaan ja välttää mahdollisia taloudellisia ongelmia. Tämä konkretisoituu erityisesti ennen rahoituskierrosta.

👉🏻Millaisia päätöksiä ja taloudellisia suunnitelmia tarvitaan varmistamaan yrityksen kestävä kasvu?
👉🏻 Miten muodostaa kasvua tukeva taloudellinen raportointi ja seuranta? Milloin palkata CFO?
👉🏻 Mitä pitää tehdä talouden suhteen ensimmäistä rahoituskierrosta varten?

Käynnistämme huhtikuussa sparrausryhmän, jossa syvennytään keskustelemaan kasvun alkuvaiheessa olevien kasvuyhtiöiden talouteen liittyvistä haasteista ja jaetaan kokemuksia ja oppeja.

 

Ryhmän vetäjänä toimii Maija Ant-Wuorinen. Maija on tilintarkastaja PwC:llä, ja hän työskentelee kasvuyritysten parissa Helsingissä. Maija on keskittynyt erityisesti kansainvälistä kasvua hakevien yhtiöiden erityiskysymyksiin ja tuntee eri kasvuvaiheiden olennaiset seikat, joihin yhtiöt usein törmäävät. Yritysjärjestelyt, rahoituskierrokset ja kansainvälistymisen mukanaan tuomat muutokset ovat hänelle erittäin tuttuja kuten myös myyntimallien ja taloudellisen raportoinnin kehittäminen tukemaan liiketoimintaa ja päätöksentekoa.

Hae sparrausryhmään tästä!

 

Yhdessä kasvuun sparrausryhmät

Sparrausryhmät toimivat kasvujohtajien vertaisryhmänä, joissa osallistujat keskustelevat keskenään ja asiantuntijoiden kanssa, saadakseen apua kasvuun liittyvissä kysymyksissä.

Miksi?

  • Sparraus on vuorovaikutusta, joka auttaa jäsentämään ja kirkastamaan käsissä olevaa tilannetta.
  • Vuorovaikutus vertaisten kanssa auttaa jäsentämään ja kirkastamaan tilanteita ja ratkaisuja sekä tarjoaa parhaimmillaan positiivista haastamista oman bisneksen toimintaan.
  • Saat kopattavaksi palloja, jotka auttavat näkemään mahdollisuuksia ja vahvuuksia sekä löytämään askelia etenemiseen.

Miten?

  • Kuhunkin sparrausryhmään osallistuu noin 6-8 kasvuyrittäjää ja ryhmät tapaavat säännöllisesti noin 3-4 kertaa vuoden ajan.
  • Pienryhmien kokoontuminen tapahtuu pääosin digitaalisesti, joten vertaissparraukseen voi osallistua paikkariippumattomasti.
  • Pienryhmiin osallistuu yrittäjien lisäksi myös moderaattori sekä teemojen mukaan vaihtelevasti myös asiantuntijoita.
  • Sparrausryhmään osallistuminen on maksutonta.

Kenelle?

  • Sparrausryhmät ovat tarkoitettu yrityksen johdolle, jonka yrityksellä on jo konsepti ja asiakkaita sekä liikevaihtoa ja toimintaa olemassa.
  • Painotamme myös kasvuhalukkuutta ryhmävalintoja tehdessämme.

Mikäli yrityksesi täyttää edellä mainitut ehdot, hae mukaan! Täyttämällä alla olevan lomakkeen osoitat kiinnostuksesi osallistua sparrausryhmään, ja olemme sinuun yhteydessä sparrausryhmien muodostamiseen liittyen.

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin tästä!

Boardman Grown ”Yhdessä kasvuun” -hanke toteutetaan yhteistyössä Teknologiateollisuuden, PwC:n ja InHunt Groupin kanssa. Hankkeen tavoitteena on inspiroida yrityksiä kasvuun ja tarjota pienryhmätyöskentelyn kautta vertaistukea kasvujohtajille ja siksi käynnistämme vuoden aikana useampia sparrausryhmiä eri teemojen ympärille.

Lue lisää