SUVI JOHANSSON JA TATU MÄKILÄ BOARDMAN GROWN HALLITUKSEEN – VUONNA 2020 RATKOTAAN KASVUN HAASTEITA

SUVI JOHANSSON JA TATU MÄKILÄ BOARDMAN GROWN HALLITUKSEEN – VUONNA 2020 RATKOTAAN KASVUN HAASTEITA

Kasvuyrittäjien osaamisverkosto Boardman Grown hallitukseen on valittu kaksi uutta jäsentä. Modernin myynnin ja markkinoinnin asiantuntija Suvi Johansson on sisältömarkkinointitoimisto Differon toimitusjohtaja ja osakas. Impaktiyrittäjä Tatu Mäkilä ollut perustamassa lähes kymmentä yritystä ja rakentaa nyt yrityksille liikkumista palveluna tarjoavaa Vapaus.io:ta.

Boardman Grow tarjoaa yrittäjille inspiraatiota, verkostoa, osaamista ja tukea kasvupolun haasteisiin. Verkoston runsaat 180 jäsentä ovat kasvuyrittäjiä, kasvuyrittäjäksi tähtääviä sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneita osaajia. Avoimet tilaisuudet ja verkkofoorumit tavoittavat merkittävästi laajemman joukon kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneita.

”Suomen hyvinvointi ja työpaikkojen lisääntyminen ovat yrittäjien kasvuhalun varassa. Me tarjoamme yrittäjille osaamista selvitä kasvun haasteista sekä inspiraatiota kiihdyttää yritystensä kehitystä. Toiminnan ytimessä on vertaistuki: uskomme vahvasti, että paras tapa auttaa yrittäjiä on sparrata kokemuksia toisten yrittäjien kanssa”, Boardman Grown hallituksen puheenjohtaja Juha Frey sanoo.

Boardman Grown hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Juha Freyn lisäksi Kimmo Koivikko, Rasmus Nybergh, Johanna Lehtonen, Ray Lindberg ja Ilmo Lounasmaa. Hallituksesta vaihtuu vuosittain 1-3 jäsentä.

Kaaoksesta kasvuun -hanke: nostetaan 500 kasvuyritystä seuraavalle askeleelle

Boardman Grow käynnisti vuonna 2019 historiansa suurimman hankkeen kasvuyritysten hallinnon kehittämiseksi. Tähtäimessä on kaksi keskeistä kasvun ongelmaa: kasvuyritysten johto jää liian usein yksin kasvuhaasteiden ja -paineiden kanssa, ja hallintoasiat vievät liikaa aikaa toiminnan kehittämiseltä.

Ensimmäisen vuoden aikana järjestettyihin round table -keskusteluihin kasvun haasteista osallistui noin 300 ihmistä Turussa, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Yrittäjien lisäksi mukana oli edustava joukko asiantuntijoita hankkeen kumppaneilta, joita ovat PwC, Nordea, MPS, Hasan, EMU ja Varma.

”Kasvuyrittäjien kokemat haasteet ovat yllättävän samankaltaisia. Yhteistä on myös se, että haasteet kohdataan vailla riittävää osaamista tai kokemusta. Opastamalla yrittäjiä hakemaan ajoissa oikeanlaista tukea voidaan sekä vauhdittaa yritysten kasvua että edistää yrittäjien hyvinvointia”, kertoo Kaaoksesta kasvuun -hankkeesta vastaava Boardman Grown hallituksen jäsen Rasmus Nybergh.

Vuonna 2020 hankkeessa haetaan keinoja, joilla yrittäjät voivat ratkoa kasvun haasteita. Juuri julkaistu opas neuvoo tavoitteellisen hallitustyön aloittamisessa. Tekeillä on mm. verkon kautta toimiva kasvuyrittäjien, perustajatiimien ja johtoryhmien itsearviointityökalu sekä yhteistyössä LUT-yliopiston kanssa tehtävä kasvuyritysten hallitustyötä koskeva tutkimus.

Jokainen kasvuyrittäjä on sankari!

Boardman Grow -verkosto rakentaa Suomea, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari. Vuonna 2006 perustettu verkosto tarjoaa jäsenilleen osaamisen kehittämiseen ja verkostoitumiseen tähtääviä tapahtumia, kansainvälistymiseen valmistavia matkoja sekä hallitustyön kehittämiseen pureutuvaa koulutusta. Tavoitteena on varmistaa, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin.

Lisätietoa verkossa:

Tapahtumat ja tilaisuudet
Kaaoksesta kasvuun -hanke 
Jäsenyyden hyödyt ja liittyminen

Kiinnostuitko, jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:

Juha Frey, hallituksen puheenjohtaja, juha@netprofile.fi tai 040 572 4674
Anette Vuorenmaa, projektikoordinaattori, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai puh 050 412 3133