Sinustako uusi jäsen Boardman Grown hallitukseen?

Sinustako uusi jäsen Boardman Grown hallitukseen?

Sinustako uusi jäsen Boardman Grown hallitukseen?

Sinustako uusi jäsen Boardman Grown hallitukseen? Boardman Grow on voittoa tavoittelematon kasvuyrittäjien osaamisverkosto. Verkoston moottorina toimiva hallitus linjaa, suunnittelee ja toteuttaa monimuotoisia tapoja tukea ja inspiroida yrittäjiä kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa.

Me haluamme rakentaa Suomea, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari. Tärkeä osa toimintaamme ovat erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat, joissa verkotamme keskenään kasvua rakentavia yrittäjiä ja kasvua tukevia kokeneita osaajia. Kehitämme hyviä käytäntöjä tukemaan kasvuyrittäjien menestystä, ja ​lupauksemme on, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin.

VIP-jäsenistämme koostuvassa kahdeksanhenkisestä hallituksestamme vaihtuu vuosittain 1-3 jäsentä. Ensi vuoden hallituksessa on nyt avoinna kaksi paikkaa kasvun kulttuurista innostuneille tekijätyypeille – kenties sinulle?

Kerro itsestäsi sähköpostitse Boardman Grown puheenjohtaja Juha Freylle () tai Boardmanin toimitusjohtaja Taru Lindemanille () ke 27.11. mennessä. Miten sinä edistäisit kasvuyrittäjyyttä Suomessa, ja miksi juuri sinä olisit sopivin uusi jäsen iloiseen joukkoomme?

Lue lisää tavoitteistamme ja toiminnastamme osoitteesta www.boardmangrow.fi!