Menestystä Advisory Boardin avulla – Boardman Grown ja LUT-yliopiston tutkimuksen julkistamistilaisuus

Menestystä Advisory Boardin avulla – Boardman Grown ja LUT-yliopiston tutkimuksen julkistamistilaisuus

Boardman Grow järjesti yhteistyössä LUT-yliopiston kanssa Advisory Boardeja koskevan tutkimuksen julkistamistilaisuuden keskiviikkona 20.9.2023. Tilaisuus oli suunniteltu tarkasti, ja sen tavoitteena oli tuoda esiin Advisory Boardien merkitystä ja niiden vaikutusta yrityksiin. Tilaisuutta moderoi Boardman Grown hallituksen jäsen sekä Omnigymin toimitusjohtaja Kirsti Laasio.

Julkistamistilaisuudessa kuultiin puheenvuoro tutkijatohtori Tuuli Ikäheimoselta sekä kokemuksia Advisory Boardeista Tero Ylöseltä, Jone Korvelta ja Ulla Bromsilta. Tilaisuutta moderoi Kirsti Laasio.

Tutkimuksen esittelijä – Tuuli Ikäheimonen

Tilaisuuden avasi itse tutkimuksen kirjoittaja, LUTin tutkijatohtori Tuuli Ikäheimonen. Hän astui estradille ja valotti läsnäolijoille Advisory Boardien saloja. Ikäheimonen kertoi, miten näitä neuvonantajaelimiä käytetään ja miten ne voivat auttaa yrityksiä saavuttamaan menestystä. Hänen puheenvuoronsa tarjosi syvällisen katsauksen siihen, kuinka Advisory Boardit voivat olla avainasemassa strategisen suunnittelun ja päätöksenteon tukena.

Kokemusasiantuntijat kertovat

Ikäheimosen jälkeen tilaisuudessa kuultiin kokemusasiantuntijoita, jotka ovat itse toimineet Advisory Boardeissa. Ideallyn perustaja ja CEO Jone Korpi ja Foibekartanon toimitusjohtaja Ulla Broms jakoivat arvokkaita kokemuksiaan ja tarinoita siitä, miten Advisory Boardit ovat vaikuttaneet heidän yritystensä menestykseen. Heidän kertomuksensa konkretisoivat Advisory Boardien merkitystä käytännön liiketoiminnassa.

Lisäksi Tero Ylönen, joka toimii neuvonantajana Advisory Boardeissa, valaisi millaista osaamista ja asiantuntemusta neuvonantajilta vaaditaan, jotta Advisory Board voi toimia tehokkaasti ja tuottaa lisäarvoa yritykselle.

Tilaisuus oli onnistunut, ja se tarjosi arvokasta tietoa Advisory Boardien hyödyistä ja käytännön sovelluksista. Osallistujat poistuivat tilaisuudesta valmiina harkitsemaan, miten Advisory Board voisi auttaa heidän organisaatioitaan menestymään.

Katso tilaisuuden tallenne alta

Lue lisää Boardman Grown tulevista tapahtumista täältä!

Boardman Grow ja LUT-yliopisto toteuttivat yhteistyössä KASVUN TUKENA – KOKEMUKSIA ADVISORY BOARDEISTA -julkaisun

Julkaisu on monivuotisen tutkimustyön tulos, ja uskomme sen tarjoavan arvokasta tietoa Advisory Boardien hyödyntämisestä ja niiden merkityksestä organisaatioiden kasvulle ja menestykselle. Se sisältää käytännön esimerkkejä ja haastatteluja yritysjohtajien kanssa, jotka ovat hyötyneet Advisory Boardeista.

Tutustu julkaisuun tästä!

LUT-yliopiston tutkijatohtori Tuuli Ikäheimonen esitteli tutkimuksen tuloksia KASVUN TUKENA - KOKEMUKSIA ADVISORY BOARDEISTA -julkaisun julkistamistilaisuudessa 20.9.2023.